11.10.2021

Hae mukaan HYY153-vuosijuhlatiimiin!

UUTINEN

Haluatko mukaan järjestämään syksyn upeinta tapahtumaa? Hae mukaan HYY153-vuosijuhlatiimiin!

Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan 153. vuosijuhla järjestetään lauantaina 27.11.2021 Helsingissä Vanhalla ylioppilastalolla.

Vuosijuhlaa ei kuitenkaan olisi mahdollista järjestää ilman upeaa vuosijuhlatiimiä, johon haemme nyt vapaaehtoisia. Tiimin jäsenenä pääset osaksi vuosijuhlaviikonlopun tapahtumia ilmaiseksi ja saat kokemusta tapahtumatuotannosta sekä tietysti mahdollisuuden tehdä töitä upeassa porukassa! Koko tiimi palkitaan vuosijuhlien jälkeen kiitosillalla!

Tehtäviä on tarjolla laidasta laitaan, ja haemmekin tiimiin monipuolisia osaajia toteuttamaan juhlan eri osia. Etsimme motivoituneita, oma-aloitteisia ja ennen kaikkea innokkaita osaajia.

Vuosijuhlatiimin jäseneksi voi hakea kuka tahansa HYYn jäsen. Jäsenet valitaan hakemusten ja haastattelujen perusteella. Hakuprosessi ja itse tiimityö onnistuvat niin suomeksi, ruotsiksi kuin englanniksikin.

Haluatko mukaan? Täytä hakulomake 17.10. kello 23.59 mennessä täällä. Kerro hakemuksessasi, mihin tehtävään/tiimiin haluaisit ensi- ja toissijaisesti. Aloitamme hakemusten läpikäynnin ja haastattelut jo hakuaikana! Haastatteluajat sovitaan kunkin hakijan kanssa henkilökohtaisesti.

 

Tehtävät:

Viestintätiimi (2 paikkaa)

Viestintätiimi vastaa vuosijuhlan someviestinnän suunnittelusta ja toteutuksesta HYYn Facebook- ja Instagram-tileillä sekä ennen juhlaa että juhlan aikana. Viestintätiimin jäseniltä toivomme sosiaalisen median kanavien luovaa käyttötaitoa, viestinnällistä lahjakkuutta sekä taitoa kirjoittaa mielenkiintoisia ja osuvia postauksia.

Viestintätiimin tehtävät alkavat heti valinnan jälkeen ja jatkuvat aina vuosijuhlaan asti. Odotamme siis hakijoilta sitoutumista tehtäviin.

Laulunjohtajat (2 paikkaa)

Laulunjohtajien tehtävänä on juontaa pöytäjuhlaa. Tehtävässä olet merkittävässä roolissa juhlan tunnelman luomisessa. Laulunjohtajana pääset myös osallistumaan pöytäjuhlan laulujen valintaan. Laulunjohtajien suurin ponnistus sijoittuu vuosijuhlapäivään, mutta tehtävä vaatii myös jonkin verran ennakkoon tehtyä työtä.

Airuet (6–8 paikkaa)

Airuena pääset osallistumaan vuosijuhlien järjestelyihin monin tavoin. Ennen juhlaa, erityisesti vuosijuhlapäivänä, airuet avustavat vuosijuhlamestareita ja muuta tiimiä monenlaisissa tehtävissä. Itse juhlassa airuiden tehtävänä on muun muassa opastaa juhlavieraita. Airuilta vaaditaan oma-aloitteisuutta sekä arvokasta käytöstä juhlan aikana. Tehtäviin valituille tarjotaan ohjeistusta ja koulutusta airuena toimimiseen.

Ohjelma- ja koristelutiimi (2–3 paikkaa)

Ohjelmatiimi on vastuussa HYYn vuosijuhlan ohjelman järjestelyistä. Ohjelmatiimin jäsenenä sinulla on intoa ja ideoita koko ylioppilaskunnan yhteisten synttäribileiden järjestämiseen, koristelua ja kokonaistunnelmaa myöten. Ohjelmatiimiin hakiessa katsotaan eduksi kokemus tapahtumien järjestämisestä, luovasta ongelmanratkaisukyvystä ja suurten kokonaisuuksien hallinnasta. Toteutettavaa ja ideoitavaa riittää aina suurista linjoista pieniin käytännön kysymyksiin.

 

Saiko jokin paikoista kiinnostuksesi heräämään? Hae siinä tapauksessa heti! Lisätietoja antavat vuosijuhlamestarit Leah Martin ja Nea Airaksinen sähköpostitse osoitteessa vuosijuhla@hyy.fi.