25.11.2022

Hae Kumpulan liikuntahallisäätiön opiskelijaedustajaksi!

UUTINEN

TOIMIELIMEN KUVAUS

Kumpulan liikuntahallisäätiön tarkoituksena on:

  1. Tukea kaupunkilaisten ja erityisesti opiskelijoiden ja korkeakoulujen henkilökuntien liikunta- ja urheiluharrastusten ja hengen ja ruumiinkulttuuria Helsingissä.
  2. Tarkoituksensa toteuttamiseksi säätiö ylläpitää Helsingin Kumpulan kampuksella liikuntahallia.

MISTÄ ON KYSE?

Kumpulan liikuntahallisäätiön asioita hoitaa 6-8 henkinen hallitus, jonka toimikausi on kolme (3) kalenterivuotta. Jäsenen erotessa valitaan uusi jäsen jäljellä olevaksi toimikaudeksi.

Johtokunnan tehtävänä on erityisesti:

Säätiön hallituksen tehtäviin kuuluu mm. tilinpäätöksen ja toimintakertomuksen hyväksyminen hallituksen vuosikokouksissa, määritellä hallituksen ja valiokuntien jäsenten sekä tilintarkastajien palkkiot. Säätiön hallituksen kokouskieli on suomi.

Säätiön hallituksen jäsenille on tyypillisesti maksettu palkkio tehtävästä.

MITÄ SINULTA ODOTETAAN?

Opiskelijaedustajan tulee olla Helsingin yliopiston läsnäoleva opiskelija. Erityistä osaamista ei edellytetä, vaan tärkeintä on halu oppia ja motivaatio toimia opiskelijaedustajana. Säätiön hallituksen kokousmateriaaleihin on tarpeen perehtyä ennen kokousta. Tarvittaessa hallitustovereiden ja erityisesti Kumpulan ainejärjestöjen kanssa keskustelulla selviytyy kokouksista jo oikein hyvin.

Kumpulan liikuntahallisäätiön valinnat vahvistaa HYYn hallitus Matlu ry:n esityksestä.

MITEN OPISKELIJAEDUSTAJAKSI HAETAAN?

Hakemukset tulee tehdä osoitteessa beta.halloped.fi viimeistään 02.12.2022 klo 23:59.

Hakemuksen ei tarvitse olla pitkä. Ilmoita hakemuksessasi nykyinen pääaine tai koulutusohjelma ja opintosuunta sekä opiskelijanumerosi (Opiskelijanumeroa käytetään vain läsnäolon tarkistamiseen. Tieto hävitetään tarkistamisen jälkeen). Kerrothan hakemuksessasi oletko käytettävissä säätiön hallituksen varisnaiseksi vai varajäseneksi, vai molempiin. Ylioppilaskunta katsoo hakijan eduksi:

  • motivaation ja sitoutumisen tehtävän hoitamiseen,
  • kiinnostus liikunnan edistämistä kohtaan ja vapaasti perusteltava asiantuntemus opiskelijaliikunnasta
  • aiemman kokemuksen hallinnon opiskelijaedustajana, opintovastaavana tai muussa opiskelijoiden edunvalvontaan liittyvässä tehtävässä

Ylioppilaskunta toivoo hakijoiksi eri sukupuolten edustajia ja eri opintojen vaiheissa olevia hakijoita monipuolisista taustoista.