28.6.2024

Hae HYYn ehdokkaaksi OLL:n hallitukseen vuodelle 2025!

UUTINEN

Mikä on Opiskelijoiden Liikuntaliitto ry?

Opiskelijoiden Liikuntaliitto ry (OLL) on valtakunnallinen opiskelija- ja korkeakoululiikunnan edunvalvonta- ja palvelujärjestö. OLL edustaa niin yliopisto- kuin ammattikorkeakouluopiskelijoita. OLL vaikuttaa, palvelee, kouluttaa, tutkii ja toimii niin kansallisilla kuin kansainvälisilläkin kentillä opiskelijaliikunnan puolesta. Organisaation pääasiallinen työskentelykieli on suomi, mutta tehtävässä menestyminen ei edellytä äidinkielentasoista kielitaitoa.

Haluatko HYYn ehdokkaaksi?

HYY päättää mahdollisten ehdokkaidensa asettamisesta OLL:n hallitukseen edustajiston kokouksessa 12.9.2024.

Hallituksen asettama työryhmä, joka koostuu edustajistoryhmien edustajista, valmistelee esityksen. Työryhmä pyytää kiinnostuneita toimittamaan vapaamuotoisen yhden sivun mittaisen motivaatiokirjeen ja yhden sivun mittaisen ansioluettelon 31.7. kello 23.59 mennessä osoitteeseen hallinto@hyy.fi. Voit laatia hakemuksen suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi. Hakemukset anonymisoidaan.

Työryhmä tulee haastattelemaan ehdokkuudesta kiinnostuneita 13.8. (ja mahdollisesti 14.8.) ilta-aikaan. Haastattelu toteutetaan suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi. Valmisteluprosessissa noudatetaan edustajiston hyväksymää muistiota kansallisten liittojen ohjaamisesta, jossa linjataan myös HYYn ehdokkaiden valintatavasta OLL:n hallitukseen. Työryhmä voi valita esittämiensä ehdokkaiden määrän parhaaksi katsomallaan tavalla maksimoidakseen todennäköisyyksiä saada HYYn ehdokkaita läpi liittokokouksissa.

Edellytämme, että hakija

  • on HYYn entinen tai nykyinen jäsen.
  • on motivoitunut yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen ja toimintaan.

Hakijan eduksi luetaan:

  • Katsomme eduksi tuntemuksen liiton toimialasta ja opiskelijaliikkeestä sekä kokemuksen ylioppilaskunnasta.
  • Arvostamme hyvää yhteistyökykyä erilaisten ihmisten ja toimijoiden kanssa sekä yhteiskunnallisia verkostoja.
  • Katsomme eduksi kokemuksen vaikuttamisesta ja kiinnostuksen liikuntaedunvalvontaan.
  • Toivomme, että tuot esiin mahdolliset toiveesi omasta roolistasi hakemasi liiton hallituksessa ja näkemyksiäsi liiton toiminnasta ja sen kehittämisestä.
  • Arvostamme suomen, ruotsin ja englannin taitoa.

HYY korostaa toiminnassaan monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta. Toivomme hakijoiksi mahdollisimman runsaslukuista joukkoa eritaustaisia ihmisiä.

Lisätietoja:

Anssi Mykkänen
HYYn I varapuheenjohtaja, työryhmän puheenjohtaja
anssi.mykkanen@gmail.com