20.9.2022

Etsimme lastenhoitopalveluumme Pikku HYYhyn osa-aikaista lastenohjaajaa

UUTINEN

Työsuhde alkaa 10.10. tai sopimuksen mukaan ja on toistaiseksi voimassaoleva.

Pikku HYY tarjoaa tilapäistä lastenhoitoapua ylioppilaskunnan jäsenille. Hoitoon voi tuoda yli kuusikuisen lapsen maksimissaan neljäksi tunniksi kerrallaan. Pikku HYY on avoinna ma-to klo 8-16 ja pe 8-14. Palvelu toimii yliopiston tiloissa Siltavuorenpenkereellä, ja sillä on tällä hetkellä yksi työntekijä.

Lastenohjaajan työtehtäviin kuuluvat mm. lasten vastaanotto, pienempien lasten perushoito, vanhempien lasten leikin/askartelun ohjaus, Pikku HYYn maksuliikenteen hoitaminen ja tilan huolto yhdessä toisen työntekijän kanssa.

Edellytämme, että pidät lapsista ja viihdyt aidosti heidän parissaan sekä tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Toivomme, että sinulla on kokemusta vastaavanlaisesta työstä. Työssäsi tarvitset hyviä vuorovaikutustaitoja, kekseliäisyyttä ja pitkää pinnaa. Työssä tarvitaan myös englannin kieltä ja ruotsin kielen osaaminen luetaan eduksi.

Tarjoamme itsenäisen työn, mukavan ja monimuotoisen työyhteisön sekä mielenkiintoisen näkökentän opiskelijamaailmaan. Alkupalkkaus on ylioppilaskunnan palkkaussopimuksen mukaisesti 1147,34 €/kk mahdollisine koulutus- ja kokemuslisineen. Palkkaan kuuluu lisäksi lounasetu ja liikuntaetu. Toimi on osa-aikainen, 3 päivää (n. 22,5 h) viikossa.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen toimitetaan sähköisesti osoitteeseen hallinto@hyy.fi viimeistään 2.10. Hakemukset kuitataan vastaanotetuiksi ja käsitellään anonyymeinä. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä maanantaihin 3.10. mennessä. Työhaastattelut järjestetään tiistaina 4.10. ja perjantaina 7.10. Pikku HYYllä.

Lisätietoja antavat lastenohjaaja Katariina Haikala-Tikander (p. 050 303 8333) ja talous- ja palvelupäällikkö Jaakko Kalske (p. 050 524 0087).

Pikku HYYn toimintaan voit tutustua tarkemmin HYYn verkkosivuilla.