Olemme aktiivisen järjestötoimijan tukena

Tarjoamme järjestötoimijoille alkuvuodesta haettavaa toiminta-avustusta sekä erillisiä järjestölehti- ja kalustehankintatukia. Taloudellisen avun lisäksi järjestöjen saatavilla on vuokrattavia tiloja ja tavaroita sekä yhdistystoimintaan perehdyttävä järjestöwiki.

Apua järjestötoimintaan

Onko kirjanpito solmussa? Mietityttääkö GDPR? Olemme valmistautuneet auttamaan sinua ja järjestöäsi järjestötoiminnan ylä- ja alamäissä! Ohjeita ja neuvoja saat järjestöwikistämme, Pykälän oikeusavusta ja asiantuntijoiltamme. Lisäksi löydät täältä ohjeet siihen, kuinka järjestösi voi hakeutua HYYn piiriin.

Apua järjestötoimintaan

Järjestötuet

Matti kukkarossa, mutta pää täynnä ideoita? Tilojen, koulutusten ja neuvonnan lisäksi tarjoamme järjestöille myös rahallisia tukia, jotka ovat kaikkien piirissämme toimivien järjestöjen haettavissa.

Järjestötuet-oppaasta löydät tietoa siitä, minkälaisia tukia tarjoamme ja miten niitä voi hakea.

Järjestötuet

Tilat ja varaukset

Tarjoamme monenlaisia tiloja kaikkien piirissämme toimivien järjestöjen käyttöön. Uudelta ylioppilastalolta ja Dommalta löytyy tiloja kokouksien, juhlien, sitsien ja saunailtojen järjestämiseen. Osaa tiloista voi varata tarpeen mukaan ja osaan myönnetään käyttövuorot varauskierroksilla. Piirissämme olevat järjestöt voivat myös hakea järjestötilaa täysin omaan käyttöönsä.

Tilat ja varaukset -oppaasta löydät tietoa siitä, mitä tiloja tarjoamme ja miten niitä voi varata.

Tilat & varaukset

Tavarat ja varaukset

Kaipaako järjestönne tavallista järeämpää äänentoistoa tulevaan tapahtumaanne? Vuokraamme piirissämme toimiville järjestöille erilaisia laitteita ja tarvikkeita. Av-tarvikkeiden lisäksi valikoimassa on mm. pinssikone, laminointikone sekä ilmaiseksi lainattava induktiosilmukka.

Tavarat ja varaukset -oppaassa on listattuna kaikki vuokraamamme tarvikkeet sekä tarkempia ohjeita niiden varaamiseen ja käyttämiseen liittyen.

Tavarat & varaukset