18.9.2020

Tutustu uuteen yhteisöasiantuntijaamme Minttu Naarmiseen!

UUTINEN

HYYssä on ollut rekry päällä uuteen yhteisöasiantuntijan pestiin, ja lopputuloksena olemme saaneet työyhteisöömme upean uuden asiantuntijan.

 

HYYn hallitus on valinnut Minttu Naarmisen uudeksi yhteisöasiantuntijaksi. Naarminen on aloittanut tehtävässään elokuussa, ja onkin perehdytyksen kautta saanut hommansa hienosti käyntiin!

Naarmisen työ yhteisöasiantuntijana koostuu HYYn koulutustoiminnan koordinoinnista, vapaaehtoistyön kehittämisestä ja innostavasta yhteisölähtöisestä viestinnästä. “Pesti on uusi, joten odotan innolla haastetta päästä luomaan uutta yhdessä sekä vapareiden, työntekijöiden kuin hallituslaisten kanssa”, hän kertoo.

Naarminen on asunut Helsingissä nyt kolme vuotta, mutta alun perin hän on kotoisin Keski-Suomesta. Hän on opiskellut ja työskennellyt Turussa ennen Helsinkiin muuttoa. Naarminen työskenteli pitkään Turun yliopiston ylioppilaskunnassa (TYY) sosiaalipoliittisen edunvalvonnan parissa. TYYn jälkeen hän toimi projektipäällikkönä korkeakouluopiskelijoiden mielenterveysjärjestössä Nyyti ry:ssä Puhutaan kiusaamisesta! -hankkeessa. Opiskelijat ja opiskelijoiden yhdenvertaisuus, osallisuus ja hyvinvointi ovat siis lähellä hänen sydäntään.

Naarminen on tällä hetkellä graduvaiheen opiskelija Turun yliopistolla, pääaineenaan folkloristiikka. Opinnoissaan hän on keskittynyt yhteisöjen hyvinvointiin liittyviin teemoihin ja gradussaan hän käsittelee korkeakouluopiskelijoiden kiusaamiskokemuksia.

“Toivon, että voin olla osaltani mahdollistamassa, että HYYn piirissä eri toimijoiden on mahdollista kasvaa, oppia, innostua ja osallistua keskusteluun monin eri tavoin. Vahvat yhteisöt ovat avoimia, kestävät keskustelua ja antavat tilaa moninaisuudelle. HYYn vapaaehtoiset ovat ylioppilaskunnan sydän ja odotan jo innolla, mitä pääsemme yhdessä tekemään”, Naarminen kertoo innostuneena.

Koulutustoiminnan koordinointi on hänen kaltaiselleen innokkaalle kouluttajalle ja fasilitoijalle luontainen tehtävä. Yhdessä asiantuntevan toimiston väen ja vapaaehtoisporukan kanssa Naarminen lähtee kehittämään toimintaa entistä enemmän opiskelijayhteisön tarpeita ja toiveita vastaavaksi.

Naarmisen omaa hyvinvointia lisää luonnossa liikkuminen. “Vietän paljon aikaa luonnossa koirani kanssa. Luonto auttaa myös palautumaan. Loma-aikoina, aina kun on mahdollista, lähden surffaamaan. Meri on minulle hyvin tärkeä elementti.”