20.11.2023

Tule mukaan HYYn kehitysyhteistyövaliokunnan toimintaan!

Uutinen

Kiinnostaako kehitysyhteistyö? Haluaisitko nähdä käytännössä miten kehitysyhteistyöhankkeita johdetaan? Onko tavoitteenasi tehdä maailmasta parempi paikka kaikille? Tule mukaan HYYn kehitysyhteistyövaliokuntaan!

Mukaan valiokunnan toimintaan pääsee milloin vain, mutta esimerkiksi valiokunnan pikkujouluissa 29.11. Alina-salissa on loistava tilaisuus tulla tutustumaan valiokunnan toimintaan!

Pikkujouluissa pääset kuulemaan valiokunnan toiminnasta ja esimerkiksi pelailemaan lautapelejä samanmielisten ihmisten seurassa. Tarjolla on jouluisia herkkuja sekä ilmaista pizzaa.

Mukaan ovat tervetulleita kaikki HYYn jäsenet, eikä aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä tarvitse olla. Valiokunnassa voit toimia oman jaksamisen ja omien aikataulujen mukaan juuri niin paljon kuin ehdit ja haluat. Toimiminen valiokunnassa myös parantaa työelämävalmiuksiasi; voit harjoitella esimerkiksi tapahtumien järjestämistä tai viestintää.

Valiokunnan pikkujoulut pidetään Alina-salissa Uuden ylioppilastalon kolmannessa kerroksessa (Mannerheimintie 5) 29.11 kello 18 alkaen! Voit ilmoittautua tapahtumaan etukäteen, mutta olet tervetullut osallistumaan vaikket olisikaan erikseen ilmoittautunut.

Lisätietoja

Lotta Nieminen
kehitysyhteistyövaliokunnnan puheenjohtaja
lotta.l.nieminen@helsinki.fi