23.8.2023

Pikku HYYn lastenhoitoapu on auki!

Uutinen

Pikku HYYn syksyn hoitoaikoja voi varata sähköpostitse 31.8. alkaen.

Pikku HYY on HYYn jäsenille suunnattu tilapäinen lastenhoitopalvelu. Perheelliset opiskelijat voivat hyödyntää palvelua esimerkiksi luennon, tentin tai YTHS-käynnin ajaksi. Kyseessä ei siis ole päivähoito, vaan väliaikainen apu perheellisten opiskelijoiden arkeen. Nuorimmat Pikku HYYssä hoidettavat lapset ovat kuuden kuukauden ikäisiä.

Pikku HYY toimii keskustakampuksella osoitteessa Siltavuorenpenger 3 C. Kampuksen rakennustöiden takia reitti Pikku HYYlle menee Minerva-talosta sisäreittiä. Syys-joulukuun aikoja voi varata 31.8. alkaen sähköpostitse pikkuhyy(at)hyy.fi.

Pikku HYY tarjoaa satunnaisia hoitokertoja ja vakiaikoja. Paikat tulee varata hyvissä ajoin etukäteen. Yhdelle viikolle voit varata lukukauden alussa kaksi vakiovuoroa, ja maksimihoitoaika on kerrallaan neljä tuntia.

”Monelle Pikku HYY on ensimmäinen hoitopaikka. Useilla ei ole sukulaisia tai muita läheisiä, jotka voisivat hoitaa lasta keskellä päivää. Usein myös vanhemmat jännittävät lapsen jättämistä hoitoon”, kertoo Katariina Haikala-Tikander, Pikku HYYn lastenohjaaja.

Pikku HYY on avoinna ma–to klo 8–16 ja pe 8–14. Hinta 5 e/ tunti, sisarusalennus.

Lisätietoja

Katariina Haikala-Tikander
Lastenohjaaja
pikkuhyy@hyy.fi
050 303 8333