24.3.2023

Opiskelijajärjestöjen toimintaideoilla madalletaan osallistumisen kynnystä – HYYn ja yliopiston kilpailun voittajat on valittu

UUTINEN

HYY ja Helsingin yliopisto etsivät helmikuussa opiskelijajärjestöjen parhaita toiminta- ja tapahtumaideoita, joiden avulla järjestöt voivat madaltaa kynnystä toimintaan osallistumiseen.

Kilpailun tavoitteena oli koota yhteen ideoita, joiden avulla yhä useampi opiskelija uskaltautuisi ja innostuisi mukaan järjestötoimintaan. Kilpailu oli avoin kaikille HYYn piirissä toimiville järjestöille.

HYYn ja yliopiston edustajat valitsivat voittajiksi seuraavat järjestöt ja toimintaideat:

  • GangLion: Sarja matalan kynnyksen tapahtumia kampuksella
  • Kompleksi ry: Kompleksitreffit –messutapahtuma, jossa esitellään järjestön toimintaa eri näkökulmista
  • Lipidi ry: Ryhmämuotoinen ja leikkimielinen Master Chef –kilpailu
  • Wiipurilainen osakunta: Tuutorointia muistuttava Apupyörä -toiminta

Voittajien valinnassa painotettiin tapahtuma- tai toimintaidean yksityiskohtaista kuvailua: voittajien hakemuksissa kerrottiin huolellisesti, miten ja miksi idea madaltaa osallistumisen kynnystä. Lisäksi voittajaideoiden valinnassa korostui, miten toimintaidealla lisätään turvallisuuden tunnetta mukaan lähtemiseksi.

Palkinnoksi HYY ja yliopisto tarjoavat järjestöille sparrailuapua idean hiomiseen sekä 500 € palkintorahan toiminnan toteuttamiseksi. Järjestöjen toteutuneista tapahtumista ja toiminnasta tullaan kertomaan vuoden 2023 aikana yliopiston Opiskelu-palvelussa ja Flamma-intranetissä.

HYY ja yliopisto onnittelevat voittajia ja kiittävät kaikkia hakijoita hyvin laadituista hakemuksista!

Lisätietoja

Janne Salokoski
Järjestöasiantuntija
janne.salokoski@hyy.fi