21.2.2024

Järjestötiedote 2/2024

UUTINEN

1. Järjestöjen tietojen päivittäminen2. Hae HYYn toiminta-avustusta!3. Liity HYY Järjestöinfo Telegram-kanavalle4. Vaikuta yliopiston yhdenvertaisuussuunnitelmaan!5. Tee ehdotus Maikki Friberg -tasa-arvo- ja yhdenvertaisuuspalkinnon 2024 saajaksi!6. Hae HYYn ja Ylvan talouspaikoille!7. Tule testaamaan ravintola Domus 27.2.


1. Järjestöjen tietojen päivittäminen

Jokaisen HYYn piirissä toimivan järjestön tulee toimittaa ajantasaiset tietonsa HYYlle vuosittain. Tiedot toimitetaan järjestöjen tietolomakkeen kautta. Lomake on täytettävä, hakee järjestösi toiminta-avustusta tai ei. Toiminta-avustusta hakevien järjestöjen tulee täyttää tietolomake viimeistään 29.2. Muiden järjestöjen tulee päivittää tietonsa 30.9. mennessä.

2. Hae HYYn toiminta-avustusta!

Kaikille järjestöille on lähtenyt kutsu täyttää toiminta-avustuksen hakulomake! Mikäli et saanut omaasi, laita viestiä janne.salokoski@hyy.fi.

Jokainen HYYn piirissä toimiva järjestö on oikeutettu hakemaan toiminta-avustusta. Tutustu ennen hakemista toiminta-avustuksen myöntämisen ja käytön ehtoihin ja toiminta-avustuksen jakomalliin. Muista täyttää myös järjestöjen tietolomake, koska sen täyttäminen on edellytys toiminta-avustuksen myöntämiselle.

Toiminta-avustuksen hakuaika on 1.–29.2.2024. Hakulomake sulkeutuu 29.2.2024 klo 16.00. Emme käsittele myöhästyneitä hakemuksia.

3. Liity HYY Järjestöinfo Telegram-kanavalle

Kanavalla tiedotetaan nopeasti ja tehokkaasti ajankohtaisista asioista. Kanavalle liittymällä saat heti tiedon, kun Uuden ylioppilastalon remonttiin liittyen tulee uutta tietoa, Alina-salin varauskierrokset alkavat tai tilahakemuksen täyttämiseen on aikaa enää tunti.

Telegram

4. Vaikuta yliopiston yhdenvertaisuussuunnitelmaan!

Yliopisto päivittää tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelmansa tänä vuonna ja kerää ideoita sekä palautetta suunnitelmaan varten. Jätä kommenttisi viimeistään 11.3.

Lue lisää

5. Tee ehdotus Maikki Friberg -tasa-arvo- ja yhdenvertaisuuspalkinnon 2024 saajaksi!

Maikki Friberg -palkinto jaetaan vuosittain ansiokkaasta toiminnasta tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi Helsingin yliopistossa. Kaikki yliopistoyhteisön jäsenet voivat tehdä ehdotuksia palkinnon saajasta. Yhteisöt ja yksiköt voivat myös esittää itseään palkinnon saajaksi. Tee ehdotus viimeistään 21.3.

Lue lisää

6. Hae HYYn ja Ylvan talouspaikoille!

Haemme ylioppilaskunnan taloudesta kiinnostuneita ja siihen perehtyneitä aktiivisia opiskelijoita Ylvan hallituksen ja Ylioppilaslehden Kustannus Oy:n hallitukseen. Opiskelijat toimivat hallituksen tasavertaisina jäseninä, joiden velvollisuus on edistää yhtiön etua omistajaa kuunnellen. Lue lisää ja hae viimeistään 3.3. klo 23.59!

Lue lisää

7. Tule testaamaan ravintola Domus 27.2.

Suunnitteletko vuosijuhlia, juhlavia sitsejä tai muuta isoa tilaisuutta omalle järjestöllesi? Ravintola Domus on Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan omistama ja operoima laadukas tilausravintola Helsingin keskustassa. Tarjoamme HYYn piirissä oleville järjestöille ravintola- ja juhlapalveluja opiskelijaystävälliseen hintaan.

Paikka: Ravintola Domus, Hietaniemenkatu 14Aika: tiistai 27.2. klo 17–20

Ilmoittaudu