26.4.2023

Haemme valintakoordinaattoria

UUTINEN

Tiedätkö, mitä hallinnon opiskelijaedustaja tekee? Osaatko hahmottaa ja hallita niin suuria kokonaisuuksia kuin pieniä yksityiskohtiakin? Onko hyvä hallinto sinulle sydämen asia? Osaatko suomentaa hallintokapulakieltä? Jos vastasit vähintään yhteen kysymykseen kyllä, voisit olla meidän seuraava valintakoordinaattori!

 

Haemme valintakoordinaattoria valmistelemaan ja toteuttamaan hallinnon opiskelijaedustajien valintoja Helsingin yliopiston eri toimielimiin. Tulevana syksynä opiskelijaedustajia valitaan tiedekuntaneuvostoihin ja yliopistokollegioon.

Valintakoordinaattorin ydintehtäviä ovat valintaprosessin ja toimikuntien kokousten hallinnointi, valintojen valmistelu ja hakemusten käsittely sekä valintatoimikuntien sihteerinä toimiminen. Tehtävä edellyttää myös viestintätaitoja ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Me olemme:

 • – Ylioppilaskunta, joka palvelee noin 26 000 Helsingin yliopiston opiskelijaa.
 • – Tehokas, aktiivinen ja innostava työyhteisö, johon kuuluu noin 14 vakituista työntekijää ja 12 hallituksen jäsentä, jotka ovat opiskelijoita.
 • – Keskustoimistollamme työskennellään suomeksi ja englanniksi.

 

Sinulta toivomme:

 • – Helsingin yliopiston tuntemusta, kokemus opiskelijaedustajana toimimisesta lasketaan eduksi
 • – Tarkkuutta ja täsmällistä työotetta
 • – Mahdollisuutta sitoutua iltatyöskentelyyn lokakuusta marraskuun alkuun
 • – Hyvää suomen kielen taitoa, ruotsin ja englannin taito on eduksi.
 • – Hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja

 

Meiltä saat:

 • – Ylioppilaskuntien TES:n mukaista palkkaa* mahdollisine koulutus- ja kokemuslisineen sekä lounasedun
 • – Rennon ja mukavan työyhteisön
 • – Joustavat työajat

 

Työtä tehdään yhteistyössä HYYn hallinnon opiskelijaedustajien valinnoista vastaavan asiantuntijan ja hallituksen jäsenen kanssa.

Lähetä meille vapaamuotoinen, enintään sivun pituinen hakukirjeesi, jossa kerrot, miten osaamisesi ja kokemuksesi vastaavat valintakriteereitä. Liitä mukaan myös ansioluettelosi. Hakemukset 7.5. klo. 23.59 mennessä osoitteeseen hallinto@hyy.fi. Haastatteluista ilmoitetaan 9.5. ja ne pidetään 11. tai 12.5.

Työsuhde alkaa 14.8. tai sopimuksen mukaan ja päättyy 17.12.2023. Työaika on keskimäärin 20 tuntia viikossa (53 %). Lokakuussa ja marraskuun alussa valintatoimikuntien kokoustaessa työ vaatii intensiivisempää työskentelyä.

HYY korostaa toiminnassaan monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta. Toivomme hakijoiksi mahdollisimman runsaslukuista joukkoa eritaustaisia ihmisiä. Haun ensimmäisessä vaiheessa hakemuksia käsitellään anonymisoituina. Sovellamme rekrytoinnissa positiivisen erityiskohtelun periaatetta.

 

*Tehtävän pohjapalkka on 1309,34 euroa kuukaudessa (TES:n palkkaluokka III). Palkan lisäksi maksetaan luontaisetuina lounasetu työajan suhteessa, noin 140e/kk. Palkkaan vaikuttavat lisäksi aiemmin hankittu kokemus ja koulutus. Esimerkiksi alemman korkeakoulututkinnon suorittaneella henkilöllä, jolla ei ole aiempaa eduksi luettavaa kokemusta, palkka voisi olla 1482,07 euroa kuussa sisältäen lounasedun. Pääsihteeri antaa mielellään lisätietoja tehtävän palkkauksesta.

 

Lisätietoja antaa:
Mikko Kymäläinen

Pääsihteeri
mikko.kymalainen@hyy.fi
040 081 6426