11.8.2021

Timo Kalliokoski HYYn valintakoordinaattoriksi

UUTINEN

Syksyllä valitsemme Helsingin yliopiston tiedekuntaneuvostoihin ja yliopistokollegioon uusia hallinnon opiskelijaedustajia pitämään opiskelijoiden puolia yliopiston päätöksenteossa. Valintaprosessin hallinnointi on HYYn uuden valintakoordinaattorin, Timo Kalliokosken, tehtävänä.

Opiskelijaedustajat ovat opiskelijoiden äänitorvia yliopistohallinnon erilaisissa toimielimissä ja he ovat tärkeä osa yliopiston kehittämistä. Syksyllä valitsemme uusia opiskelijaedustajia tiedekuntaneuvostoihin ja yliopistokollegioon. Tärkeiden opiskelijaedustajien valintojen sujuvuudesta vastaa HYYn uusi valintakoordinaattori Timo Kalliokoski. Valintakoordinaattorina hän vastaa käytännön valmisteluista, kuten muun muassa valintaprosessien hallinnoinnista, valintatoimikuntien sihteeröinnistä ja valintojen valmistelusta.

”Tehtävässä saa varmasti pyöritellä paljon hakuasiakirjoja ja exceleitä, mutta erityisesti odotan työskentelyä valintatoimikuntien kanssa”, Timo kertoo.

Timolle hallinnon opiskelijaedustajien valintaprosessit ovat jo tuttu juttu. Hän on aiemmin toiminut valintakoordinaattorina Aalto-yliopiston ylioppilaskunnassa (AYY), minkä lisäksi hän on toiminut HYYn hallituksessa ja keskusvalintatoimikunnassa. Timo on myös itse edustanut Helsingin yliopiston opiskelijoita useissa päätöksentekoelimissä, kuten humanistisen tiedekunnan tiedekuntaneuvostossa, kielikeskuksen johtokunnassa ja laadunhallinnan ohjausryhmässä.

Tällä hetkellä Timo viimeistelee opintojaan englannin kielen ja kirjallisuuden maisteriohjelmasta Helsingin yliopistossa. Vapaa-ajallaan Vaasasta kotoisin oleva Timo soittaa kitaraa ja rentoutuu kirjallisuuden parissa. Silloin kun hän ei lue kirjallisuutta, etsii Timo uusia helmiä kiertelemällä antikvariaateissa.