13.10.2020

Mikko Kymäläinen HYYn pääsihteeriksi

UUTINEN

HYYn uudeksi pääsihteeriksi on valittu Mikko Kymäläinen. Kymäläinen aloittaa tehtävässään perehtymisen merkeissä marraskuussa.

 

Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan (HYY) edustajisto valitsi uudeksi pääsihteeriksi Mikko Kymäläisen kokouksessaan 13.10.2020. Hän aloittaa kolmivuotisen kautensa jo marraskuussa. Loppuvuoden 2020 ajan HYYllä on kaksi pääsihteeriä, kun siirtyvä pääsihteeri Aaro Riitakorpi perehdyttää seuraajaansa.

“Mahtava fiilis päästä aloittamaan uudet työt HYYn keskustoimistolla! Mielenkiinnolla odotan perehtymistä siihen, mikä kaikki on paremmin sitten oman hallitusvuoteni. Odotan myös innolla pääseväni edistämään HYYn tuoreen strategian tavoitteita sekä luonnollisesti yhteistyötä työntekijöiden, hallituksen, vapaaehtoisten ja sidosryhmien kanssa!” uusi pääsihteeri hehkuttaa valintaansa.

Kymäläinen oli HYYn hallituksen jäsenenä vuonna 2017. Aiempaa johtamiskokemusta häneltä löytyy muun muassa pääsihteerin tehtävistä Eurooppanuorista ja Suomen Nuorisovaltuustojen Liitosta. Kymäläinen siirtyy HYYn pääsihteeriksi SDP:n viestintäsuunnittelijan tehtävästä.

Kymäläinen on opiskellut valtiotieteiden kandidaatiksi Helsingin yliopistossa, pääaineenaan talous- ja sosiaalihistoria.

Kymäläinen paljastaa addiktionsa lievästi suolattuun vichyyn ja sen, kuinka sängyn petaaminen on hänelle lähes yhtä tärkeä aamurutiini kuin aamukahvi.

Pääsihteeri johtaa HYYn toimintaa. Hän on vastuussa muun muassa taloudesta ja operatiivisesta toiminnasta sekä toimii noin 15 HYYn työntekijän esihenkilönä. Pääsihteeri myös koordinoi HYYn edunvalvontaa ja sidosryhmätoimintaa sekä kehittää HYYtä organisaationa.

HYY on noin 26 000 yliopisto-opiskelijan edunvalvoja, yhteisö ja palveluntarjoaja.

 

Lisätietoja:

Aaro Riitakorpi

Nykyinen pääsihteeri

040 081 6426

aaro.riitakorpi@hyy.fi

 

Mikko Kymäläinen

Uusi pääsihteeri

040 911 2049

mikkokymalainen@gmail.com