17.6.2021

HYYn talous- ja palvelupäälliköksi Laura Ylitalo

UUTINEN

HYYn hallitus valitsi Laura Ylitalon talous- ja palvelupäälliköksi nykyisen talouspäällikön Merja Viitasalon siirtyessä eläkkeelle loppusyksyllä. Laura aloittaa tehtävässä 1.9.2021.

 

Pitkäaikainen HYYn talouspäällikkö Merja Viitasalo siirtyy 33 vuoden HYY-uran jälkeen eläkkeelle lokakuussa. HYYn hallitus valitsi Merjan seuraajaksi Laura Ylitalon kokouksessaan 17.6.2021. Tehtävänkuva ei kuitenkaan ole täysin samanlainen, ja Lauran nimikekin on talous- ja palvelupäällikkö.

”Työnkuva on varsin monipuolinen. Uskon kuitenkin aikaisemmasta työkokemuksestani olevan hyötyä, kun kehitämme HYYstä yhä paremmin palvelevaa organisaatiota. Tehtävänkuva on juuri monipuolisuuden vuoksi niin innostava. Odotan jo innolla syksyä, että pääsen tutustumaan HYYn mahtavaan porukkaan!” Laura kertoo ensitunnelmiaan valinnasta.

Talous- ja palvelupäällikön tehtävässä yhdistyvät talous- ja henkilöstöhallinnon tehtävät sekä HYYn palvelutoiminnan kehittäminen.

Yhteisöpedagogiksi 2016 HUMAK:sta valmistunut Laura on työskennellyt erilaisissa järjestöissä yli 10 vuotta. Viimeiset neljä vuotta hän on toiminut Helsingin sosialidemokraattien toiminnanjohtajana. Aikaisempaa työkokemusta löytyy muun muassa SOSTE ry:stä hallintosihteerin ja koulutussuunnittelijan tehtävistä.

”Oma järjestöurani alkoi SAKKI ry:stä, joten opiskelijajärjestömaailma on minulle varsin tuttua”, Laura valaisee järjestökokemustaan.

Kajaanista kotoisin oleva Laura tuo uutta sävyä HYYn toimistolle myös puheessa vilahtelevalla Kainuun murteellansa. Lähivuosina tuore talous- ja palvelupäällikkö on innostunut avantouinnista ja golfista. Muuten Laura kaipaa kovasti livemusiikin pariin kesäfestareille ja Tavastian keikoille.

 

Kuva: Jukka-Pekka Flander

 

Lisätietoja:

Mikko Kymäläinen

Pääsihteeri

040 081 6426

mikko.kymalainen@hyy.fi