23.11.2023

HYYn hallitus vuodelle 2024 on valittu, puheenjohtajaksi Antti Kaijansinkko

Uutinen

HYYn edustajisto valitsi HYYn hallitukseen puheenjohtajaksi Antti Kaijansinkon ja seitsemän hallituksen jäsentä kokouksessaan 23.11.2023.

Lähivuosina HYYn hallituksessa on totuttu näkemään yhteensä 12 jäsentä puheenjohtaja mukaan lukien. Hallituksen jäsenmäärän vähentämisen taustalla on ylioppilaskunnan haastava taloustilanne.

”Saatu luottamus vetää sanattomaksi. Olen valtavan kiitollinen mahdollisuudesta toimia yhteisömme hallituksen puheenjohtajana”, vastavalittu puheenjohtaja Kaijansinkko sanoo.

“Opiskelijat elävät tällä hetkellä vakavan mielenterveyskriisin keskellä, ja toimeentulomme on ajautumassa varsin epävarmalle pohjalle. Siksi on tärkeätä, että ylioppilasliike kohtaa nämä kamppailut yhtenäisenä. Tämän saavuttamiseksi on myös tärkeä varmistaa tulevan hallituksen jaksaminen ja hyvinvointi. Tämän eteen, muun ohessa, minä aion kamppailla”, Kaijansinkko jatkaa.

HYYn hallitus vuodelle 2024:

  • Puheenjohtaja Antti Kaijansinkko (Sitvas)
  • Anna Alaraappana (Keskeiset, Edistykselliset)
  • Henna Heino (Osakuntalaiset)
  • Tilda Lassila (HYYn vihreät)
  • Elsa Lindeberg (SNÄf)
  • Tommi Mäki (HYAL)
  • Jonna Rajala (Sitvas)
  • varapuheenjohtaja Petra Pulli (HYAL)

Kuvassa ylhäältä vasemmalta oikealle: Lindeberg, Mäki, Heino, Alaraappana, Lassila, Rajala, Kaijansinkko ja Pulli.

Ennen edustajiston kokousta ja hallituksen valintaa edustajistoryhmät asettivat ehdokkaansa. Hallituksen puheenjohtajaksi oli yksi ehdokas ja hallituksen jäseniksi oli yhteensä yhdeksän ehdokasta.

HYYn sääntöjen mukaan edustajisto päättää hallituksen muodostajasta, joka valtuutetaan tekemään edustajistolle esitys hallituksen 7-13 jäsenisestä kokoonpanosta ehdokkaiden keskuudesta.

Hallituksen valinnan lisäksi edustajiston kokouksessa käsiteltiin kannanottoa Palestiinan tilanteesta sekä tavoiteohjelmaa vuodelle 2024.

Lisätietoja

Antti Kaijansinkko
Hallituksen puheenjohtaja 2024
antti.kaijansinkko@hyy.fi
050 475 1280