4.10.2019

Haemme koulutuspoliittisen asiantuntijan sijaista!

Helsingin yliopiston ylioppilaskunta (HYY) on 27 000 yliopisto-opiskelijan julkisoikeudellinen yhteisö, joka toimii jäsenistönsä ja piirissään toimivien järjestöjen edunvalvonta- ja palveluorganisaationa.

Etsimme joukkoomme koulutuspoliittisen asiantuntijan sijaista työvapaan ajaksi, alkaen 25.10.2019 tai sopimuksen mukaan ja päättyen 22.12.2020.

Haaveiletko urasta, jossa pääsee vaikuttamaan suoraan sekä suomalaiseen koulutuspolitiikkaan että opiskelijan elämään? Tahdotko tehdä töitä korkeakoulutuksen saavutettavuuden, opiskelijan hyvinvointia tukevan opiskelukulttuurin ja yliopistodemokratian toteutumisen eteen? Onko edunvalvonta ja siitä viestiminen sinun juttusi, entä innostutko uusista opetusmenetelmistä ja opiskelijoiden kansainvälistymisen edistämisestä? Mikäli kyllä, haluamme sinut osaksi rentoa ja taitavaa työyhteisöämme!

Työssäsi vastaat ylioppilaskunnan koulutuspoliittisesta vaikuttamisesta ja siihen liittyvien trendien hahmottamisesta. Edistät myös opiskelijoiden kansainvälistymistä ja luot heille mahdollisuuksia opintojen aikaiseen yhteiskunnalliseen aktiivisuuteen. Lisäksi vastaat oman alasi asioiden esittelystä HYYn hallitukselle. Olennainen osa työtä on myös koulutuspoliittisista asioista viestiminen niin toimiston sisällä kuin ulkoisesti esimerkiksi sidosryhmiä tapaamalla ja sosiaalisessa mediassa keskusteluun osallistumalla.

Me olemme:
Ylioppilaskunta, johon kuuluu noin 27 000 jäsentä
Tehokas, aktiivinen ja intohimoinen edunvalvoja
Muun muassa 8 asiantuntijasta ja 12 hallituksen jäsenestä rakentuva innokas työyhteisö, jossa hommat hoidetaan yhdessä asiantuntevasti ja rennolla otteella

 Sinulta odotamme:
Perustietämystä koulutuspolitiikasta ja sen tämänhetkisistä trendeistä
Kiinnostusta työelämä- ja kansainvälistymiskysymyksiin
Viestinnällisiä taitoja ja halua kehittyä vaikuttajaviestijänä
Tarkkaa työotetta, kykyä hallita isojakin kokonaisuuksia
Halua kehittyä korkeakoulupolitiikan asiantuntijana
Itsenäistä otetta, tiimityö- ja ongelmanratkaisutaitoja
Korkeakouluopintoja

Lisäksi katsomme erityisesti eduksi hyvän ruotsin kielen ja englannin kielen taidon.

Meiltä saat:
Mielenkiintoisen, itsenäisen ja haastavan tehtävänkuvan
Ylioppilaskuntien TES:n mukaista palkkaa mahdollisine koulutus- ja kokemuslisineen
Koulutus- ja kehittymismahdollisuuksia
Joustavat työajat ja etätyömahdollisuudet
Mahtavat työkaverit

Haku päättyy sunnuntaina 20.10. klo 23.59. Lähetä meille vapaamuotoinen, enintään sivun pituinen hakemuksesi ja liitä mukaan ansioluettelosi. Lähetä hakemus osoitteeseen hallinto@hyy.fi otsikolla “Asiantuntija”. Paikka voidaan täyttää jo ennen hakuajan umpeutumista sopivan henkilön löytyessä. Lisätietoja antaa pääsihteeri Aaro Riitakorpi (0400 816 426), aaro.riitakorpi@hyy.fi.

HYY korostaa toiminnassaan monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta. Toivomme hakijoiksi mahdollisimman runsaslukuista joukkoa eritaustaisia ihmisiä. Haun ensimmäisessä vaiheessa hakemuksia käsitellään anonymisoituna.