21.10.2021

Haemme kahta ruotsin simultaanitulkkia

UUTINEN

HYY hakee palvelukseensa kahta henkilöä simultaanitulkkaamaan tarvittaessa HYYn edustajiston, valmisteluvaliokunnan, edustajistoryhmien puheenjohtajien ja muiden edustajiston nimeämien työryhmien kokouksia. Tulkkausta tarvitaan kieliparilla suomi-ruotsi.

HYYn edustajisto kokoustaa keskimäärin kahdeksan kertaa vuodessa ja syksyllä 2021 on vielä kolme kokousta. Kokouspäivät ovat hyvissä ajoin tiedossa ja varsinainen tulkkaustarve selviää aina viimeistään viikkoa ennen kokousta. HYYn listoilla on kokonaisuudessaan kolme tulkkia, jotka jakavat tulkkaustehtävät keskenään. Normaalisti kokouksessa on kaksi tulkkia ja pidemmissä kokouksissa kolme.

Tulkkauksista maksetaan 50 euroa tunnilta. Jokaisesta kokouksesta maksetaan kuitenkin vähintään kahden tunnin palkka, mikäli kokouksen kesto on alle 2h. Työtä voi tehdä joko verokortilla tai toiminimen kautta laskuttamalla.

Valittavilta henkilöiltä edellytetään erinomaista ruotsin osaamista, mutta aiempaa kokemusta tulkkaamisesta ei edellytetä. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Hae tehtävää lähettämällä lyhyt vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen mikko.kymalainen@hyy.fi, missä kerrot kielitaidostasi ja käytettävyydestäsi niin tänä syksynä kuin myös myöhemmin ensi vuonna.

Valittaville henkilöille järjestetään perehdytys, johon osallistuminen on palkallista. Perehdytyksen ajankohta sovitaan erikseen valittujen henkilöiden kanssa.

Lisätietoja:

Mikko Kymäläinen
mikko.kymalainen@hyy.fi
Pääsihteeri
040 081 6426