17.6.2024

Haemme asiakirjasihteeriä vakituiseen työsuhteeseen

UUTINEN

Oletko tarkka ja toimeen tarttuva tekijä, jolla pysyvät langat käsissä? Haaveiletko tehtävistä, joissa takaat ylioppilaskunnan sujuvan arjen ja hallinnon jatkuvuuden? Kaipaatko työtä, jossa toistuvien rutiinien rinnalla saat hoitaa vaihtuvia ja monipuolisia tehtäviä? Jos kiinnostuksesi heräsi, voi HYYn asiakirjasihteerin tehtävä olla sinua varten! 

Etsimme asiakirjasihteeriä vakituiseen työsuhteeseen 12.8.2024 tai sopimuksen mukaan alkaen. Aloitus tulisi tapahtua kuitenkin viimeistään elokuun aikana. Asiakirjasihteerin tehtävä on osa-aikainen (20 h/vko).  

Asiakirjasihteeri vastaa edustajiston, valmisteluvaliokunnan, hallituksen ja talousjohtokunnan kokouspapereista ja muista kokousten sujuvuutta edistävistä tehtävistä. Käytännössä tämä tarkoittaa eri kokousasiakirjojen kokoamista, puhtaaksikirjoittamista, jakelua ja arkistointia sekä erilaisia muita kokousjärjestelyitä tilojen varaamisesta käännöstarpeiden arviointiin. 

Asiakirjasihteeri on HYYn keskustoimiston sujuvan arjen mahdollistaja, jonka tehtäviin kuuluu myös erilaisten juoksevien asioiden hoitamista, kuten kutsulistojen ylläpitoa ja suunnittelua ja muita yleistoimistotehtäviä. Tehtävään saa tukea, mutta itsenäinen ongelmien ratkaiseminen on tehtävän perusedellytys. 

Sinulta odotamme: 

  • Hyvää suomen kielen taitoa. Ruotsin ja englannin osaaminen katsotaan eduksi. 
  • Täsmällistä ja tarkkaa työotetta 
  • Itsenäistä ongelmanratkaisukykyä 
  • Hyviä IT-taitoja 

Meiltä saat: 

  • Mielenkiintoisen, itsenäisen ja haastavan tehtävänkuvan 
  • Ylioppilaskuntien työehtosopimuksen mukaista palkkaa mahdollisine koulutus- ja kokemuslisineen sekä lounasedun 
  • Joustavat työajat ja etätyömahdollisuudet
  • Mahtavat työkaverit 

Asiakirjasihteerin pohjapalkka on 1 057,46 euroa kuukaudessa (TES:n palkkaluokka II). Palkkaan vaikuttavat lisäksi aiemmin hankittu kokemus ja koulutus. Palkan lisäksi maksetaan lounasetu työajan suhteessa n. 150 euroa kuukaudessa. Talous- ja palvelupäällikkö antaa mielellään lisätietoja tehtävän palkkauksesta. 

Lähetäthän hakemuksesi sekä ansioluettelon viimeistään sunnuntaina 21.7.2024 osoitteeseen hallinto@hyy.fi otsikolla “Asiakirjasihteeri”. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä tiistaihin 30.7. mennessä. Työhaastattelut järjestetään torstaina 1.8. ja perjantaina 2.8. HYYn toimistolla. 

Lisätietoja 

Anna Laurila 
talous- ja palvelupäällikkö
050 448 7880
anna.laurila@hyy.fi 

Heinäkuun osalta yhteydenotot maanantaisin 1.7., 8.7. ja 15.7. 

 

Helsingin yliopiston ylioppilaskunta (HYY) on 26 000 yliopisto-opiskelijan julkisoikeudellinen yhteisö, joka toimii jäsenistönsä ja piirissään toimivien järjestöjen edunvalvonta- ja palveluorganisaationa. 

HYY korostaa toiminnassaan monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta. Toivomme hakijoiksi mahdollisimman runsaslukuista joukkoa eritaustaisia ihmisiä. Haun ensimmäisessä vaiheessa hakemuksia käsitellään anonymisoituina. Sovellamme rekrytoinnissa positiivisen erityiskohtelun periaatetta.