21.6.2023

Hae HYYn ehdokkaaksi OLL:n hallitukseen vuodelle 2024!

Uutinen

MIKÄ ON OPISKELIJOIDEN LIIKUNTALIITTO RY?

Opiskelijoiden Liikuntaliitto ry (OLL) on valtakunnallinen opiskelija- ja korkeakoululiikunnan edunvalvonta- ja palvelujärjestö. OLL edustaa niin yliopisto- kuin ammattikorkeakouluopiskelijoita. OLL vaikuttaa, palvelee, kouluttaa, tutkii ja toimii niin kansallisilla kuin kansainvälisilläkin kentillä opiskelijaliikunnan puolesta.

 

HYYN EHDOKKAAKSI?

HYY päättää mahdollisten ehdokkaidensa asettamisesta OLL:n hallitukseen edustajiston kokouksessa 12.9.2023.

 

Hallituksen asettama työryhmä, joka koostuu edustajistoryhmien edustajista, valmistelee esityksen. Työryhmä pyytää kiinnostuneita toimittamaan vapaamuotoisen, korkeintaan kahden sivun mittaisen, motivaatiokirjeensä (sisältäen ansioluettelon) 10.8. kello 23.59 mennessä osoitteeseen hallinto@hyy.fi.

 

Työryhmä tulee haastattelemaan ehdokkuudesta kiinnostuneita 23.8. (ja mahdollisesti 21.8.) ilta-aikaan. Valmisteluprosessissa noudatetaan edustajiston hyväksymää muistiota kansallisten liittojen ohjaamisesta, jossa linjataan myös HYYn ehdokkaiden valintatavasta OLL:n hallitukseen. Työryhmä voi valita esittämiensä ehdokkaiden määrän parhaaksi katsomallaan tavalla maksimoidakseen todennäköisyyksiä saada HYYn ehdokkaita läpi liittokokouksissa.

 

Hakijalta edellytetään:

  • Hakijan tulee olla HYYn entinen tai nykyinen jäsen.
  • Motivaatiota yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen ja toimintaan.

 

Hakijan eduksi luetaan:

  • Katsomme eduksi tuntemuksen liiton toimialasta ja opiskelijaliikkeestä.
  • Arvostamme hyvää yhteistyökykyä erilaisten ihmisten ja toimijoiden kanssa sekä yhteiskunnallisia verkostoja.
  • Katsomme eduksi kokemuksen vaikuttamisesta ja kiinnostuksen liikuntaedunvalvontaan.
  • Toivomme, että tuot esiin mahdolliset toiveesi omasta roolistasi hakemasi liiton hallituksessa ja näkemyksiäsi liiton toiminnasta ja sen kehittämisestä.
  • Arvostamme kielitaitoa.

 

HYY korostaa toiminnassaan monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta. Toivomme hakijoiksi mahdollisimman runsaslukuista joukkoa eritaustaisia ihmisiä.

 

Lisätietoja:

Mari Lehtoruusu

HYYn puheenjohtaja ja työryhmän puheenjohtaja

mari.lehtoruusu@gmail.com