THX on the Beach

Sinä järjestötoimija, valiokuntalainen, opiskelijaedustaja tai edaattori – tää ilta on sulle!

Kiitosjuhla piirissämme toimiville vapaaehtoisille

KIITOS sinulle järjestötoimija! Olet ollut tarjoamassa lukuisille opiskelijoille mahdollisuuden yhteisöön, harrastamiseen ja vaikuttamiseen. Olet huolehtinut ylioppilaskuntamme jäsenistä valvomalla heidän etujaan ja oikeuksiaan.

KIITOS sinulle valiokuntatoimija! Kiitos siitä, että olet ollut mukana tekemässä ylioppilaskunnastamme parempaa, vaikuttavampaa ja jäsentensä näköistä.

KIITOS sinulle opiskelijaedustaja, missä hallinnon syövereissä ikinä toimitkaan! Olet opiskelijan turva ja äänitorvi yliopistolla, ja siksi toteutat yhtä ylioppilaskuntamme tärkeimmistä tehtävistä.

KIITOS sinulle edustajiston jäsen! Kiitos aktiivisuudestasi ylioppilaskunnan ylimpänä päättäjänä! Tekemäsi päätökset ovat tehneet ylioppilaskunnastamme tämän näköisen, ja tekemäsi työ kantaa varmasti jopa vuosien päähän.

Photo by: Ville-Veikko Niemelä
Photo by: Ville-Veikko Niemelä

Kesä keskellä joulukuuta!

Haluamme kiittää teitä kaikkia yhteisesti kansainvälisenä vapaaehtoisten päivänä 5.12., joten tuomme teille kesän keskelle joulukuuta! Tunne hiekka varpaiden välissä ja nauti lämmöstä lomafiiliksissä aurinkotuolilla lekotellen. Juhla järjestetään upouuden Triplan Biitsillä.

Pukeudu kesähelteisiin sopivalla asulla ja ota halutessasi mukaan varvastossut tai muut rantajalkineet. Ulkojalkineet jätetään narikkaan ennen rannalle astumista. Varaudu myös saunomistarvikkeilla, jos haluat nauttia biitsinäköalasta saunaosastolla.

Photo by: Ville-Veikko Niemelä
Photo by: Ville-Veikko Niemelä

Ruokaa, juomaa ja lämmöstä nauttimista

Rantabileissä tarjoamme kaikille osallistujille buffet-ruokailun, ja omakustanteinen baari on auki koko illan. Luvassa on myös letkeää yhteistä ohjelmaa. Tärkeintä on kuitenkin, että saavut paikalle pitämään hauskaa, nauttimaan seurasta ja lämmöstä sekä palkitsemaan itsesi vuoden uurastuksesta!

Ilmoittaudu ripeästi!

Ilmoittaudu mukaan 27.11. mennessä. Tapahtuma on kaikille piirissämme toimiville vapaaehtoisille ilmainen. Ilmoittaudu ripeästi, jotta varmistat paikkasi talven kuumimmissa bileissä!

  • Mitä?

   THX on the Beach – eli vapaaehtoisten kiitosjuhla! Tapahtuma on kaikille piirissämme toimiville vapaaehtoisille ilmainen.

  • Missä?

   Biitsi Pasila, Mall of Tripla, Down Under, P4 kerros

  • Milloin?

   Torstaina 5.12. klo 19–02

  • Esteettömyys

   Tila on osittain esteellinen, joten kerrothan meille ilmoittautumisen yhteydessä, jos tarvitset tilaan esteettömän kulun.

Tänä vuonna parasta on ollut vastaanottavainen, kannustava ja innostava yhteisö, jossa on helppo kartuttaa ja kehittää omaa osaamistaan sekä suorasti vaikuttaa itselleen tärkeisiin asioihin.

-Lovisa, valiokuntatoimija-

Tapahtumaturvallisuus

Kaikkien osallistujien tulee noudattaa tapahtumaperiaatteitamme. Mikäli näet tai koet epäasiallista käytöstä, voit ilmoittaa tapahtuneesta tapahtuman turvallisuushenkilöille.

 • Välitä ihmisistä ympärilläsi. Välitä siitä mitä heille kuuluu, miltä heistä tuntuu ja miten sanasi ja tekosi vaikuttavat heihin.
 • Tapahtumissamme on nollatoleranssi kaikenlaiselle häirinnälle, rasismille, kiusaamiselle ja syrjinnälle.
 • Kunnioita muiden fyysistä ja henkistä koskemattomuutta. Ei tarkoittaa ei; älä häiritse ketään sanallisesti, koskettamalla tai tuijottamalla.
 • Jos näet tai koet epäasiallista käytöstä, sinulla on oikeus puuttua, tai ilmoittaa tapahtuneesta tapahtuman turvallisuushenkilöille. Halutessasi voit myös ottaa tapahtuman jälkeen yhteyttä häirintäyhdyshenkilöihimme.
 • Myötävaikuta toiminnallasi positiiviseen ilmapiiriin.