Opintovaikuttajien KICKSTART 2020

Oletko kiinnostunut opiskelijoiden edun puolustamisesta yliopistolla? Tuntuuko, että uudistukset jyräävät opiskelijat ja vaikutusmahdollisuudet ovat vähissä, kun yhtäkkiä asioista on jo päätetty? Mietitkö, mitä muutoksia ensi vuosi tuo tullessaan ja miten opiskelijat voisivat parhaiten vaikuttaa yliopiston toimintaan?

Opintovaikuttajien KICKSTART 2020

Olet sitten järjestösi opintovastaava, opiskelijaedustaja, opintovaliokunnan jäsen tai opintoasioiden vapaa agentti, tule mukaan kaikkien Helsingin yliopiston opintovaikuttajien yhteiseen vuodenaloitukseen!

Illan keskeisiä teemoja ovat verkostoituminen, ennakointi, vaikuttamisprojektien suunnittelu ja konkreettiset vaikuttamisen keinot.

Tilaisuus on pääosin suomeksi, mutta voit osallistua keskusteluun suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi! Tilaisuus järjestetään 5.2. klo 18–20 Minerva-torilla (K226), osoitteessa Siltavuorenpenger 5 A.

  • Verkostoidu!

   Luvassa on tutustumista ja ajatustenvaihtoa muiden opintovaikuttamisesta kiinnostuneiden kanssa, ideoiden, kokemusten ja hyvien toimintatapojen jakamista.

  • Ennakoi!

   Työpajassa suunnataan katse tulevaan vuoteen, tutustutaan opiskelijoille tärkeisiin ajankohtaisiin muutoksiin yliopistolla ja yhteiskunnassa sekä opitaan tunnistamaan, mihin ja milloin opiskelija voi vaikuttaa.

  • Vaikuta!

   Mitkä ovat ensi vuoden tärkeimmät aiheet, joihin opiskelijoiden tulisi vaikuttaa? Miten muutoksia voi saada aikaan? Illan aikana päästään myös ideoimaan yhdessä tehtävää vaikuttamistyötä ja käynnistelemään konkreettisia vaikuttamisprojekteja tulevalle vuodelle.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan 3.2. mennessä! Tarjoamme pientä purtavaa, minkä vuoksi kysymme ilmoittautumislomakkeessa ruokavaliotasi.

  • Mitä?

   Opintovaikuttajien KICKSTART 2020 – lähtölaukaus vuoden 2020 opintoedunvalvontaan!

  • Missä?

   Minerva-tori (K226), Siltavuorenpenger 5 A

  • Milloin?

   5.2.2020 klo 18–20

  • Miksi?

   Tule verkostoitumaan, suunnittelemaan tulevaa vuotta ja oppimaan ennakoivasta vaikuttamisesta!