Tervetuloa opiskelijayhteisöön, fuksi 2023!

Yksi Helsingin yliopiston parhaista puolista on sen monimuotoinen opiskelijayhteisö – ja uutena opiskelijana sinä olet sen jäsen. Me olemme Suomen suurin ja vanhin ylioppilaskunta ja haluamme toivottaa sinut tervetulleeksi jäseneksemme! Ylioppilaskunta valvoo etuasi yliopistolla ja yhteiskunnassa, tukee järjestötoimintaa, järjestää erilaisia tapahtumia sekä tarjoaa jäsenetuja ja -palveluita Ylioppilaskalenterista oikeusapuun. Tutustu siis ylioppilaskuntaan – hauskinta se on Fuksiseikkailussa 28.9.!

Uuden opiskelijan muistilista

Paljon onnea Helsingin yliopiston uusi opiskelija! Opintojen aloittaminen ja uusi elämänvaihe on tietysti parasta ikinä, mutta ei välttämättä helppoa. Siksi teimmekin sujuvaa opintojen aloittamista varten sinulle pienen listan.

Uuden opiskelijan muistilista

Tilaa opiskelijakortti

Kun olet ilmoittautunut läsnäolevaksi opiskelijaksi ja maksanut HYYn jäsenmaksun, voit tilata opiskelijakortin Frank-palvelusta. Frankin sivuilta löydät lisäksi satoja opiskelija-alennuksia, jotka saat käyttöösi rekisteröitymällä verkkopalveluun. Lisätietoja kortin noutamisesta ja erilaisista korttityypeistä löydät alta.

Lue lisää opiskelijakortista

Selviytymisopas sujuvoittaa opiskelijaelämää

Jos akateeminen vapaus mietityttää, löydät helpotusta opiskelijan selviytymisopppaastamme. Se vastaa mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin toimeentulosta, asumisesta, julkisesta liikenteestä, terveydestä ja hyvinvoinnista.

Selviytymisopas

Tule mukaan!

Seuraa ylioppilaskuntaa ja pysy ajan tasalla

HYYn jäsentiedote saapuu sähköpostilaatikkoosi joka toinen viikko lukukausien aikana! Seuraa myös HYYn sosiaalisen median tilejä Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä.

Seuraa Facebookissa Seuraa Instagramissa Seuraa Twitterissä Tilaa jäsentiedote Uutiset