12.5.2023

Flora

Helsingin yliopiston opiskelijoiden ja henkilökunnan yhteistä kevätjuhlaa Flora päästään tänä vuonna juhlimaan Viikissä!

Flora 2023

Flora valtaa tänä vuonna Viikin kampuksen, ja tarkemmin ottaen EE-talon aulan ja piha-alueen. Florassa pääset nauttimaan musiikista, ruoasta ja juomasta sekä erilaisesta ohjelmasta! Lisäksi pääset halutessasi tutustumaan Viikin kampuksen mielenkiintoisiin tiloihin ja aloihin kampuskierrosten kautta. Kampuskierroksille ilmoittautuminen tapahtuu erikseen ja voit osallistua niihin, vaikket itse juhlaan tulisikaan.

Tapahtuma järjestetään yhdessä HYYn, Helsingin yliopiston ja Viikin tiedekuntajärjestöjen kanssa, joten tiedossa on monipuolista ja mielenkiintoista ohjelmaa ympäri tapahtuma-aluetta. Lavalla nähdään musiikkiesityksiä ja illan kruunaa yllätysesiintyjä! Tarjolla on ruokaa ja juomaa moneen makuun, joten kaikille löytyy varmasti jotain herkkuja tästä kattauksesta!

Ohjelma

Floran päivän ohjelma Viikin kampuksen EE-talolla alkaa klo 16!

Kampuskierrokset

Helsingin yliopiston järjestämät kampuskierrokset alkavat Viikissä jo klo 15. Kierroksille on joitain vapaita paikkoja, katso vapaat ajat täältä.

Päälavan ohjelma

15.45 DJ esiintyy
16.30 avajaissanat
16.45 Viikin speksi
17.10 DJ esiintyy
19.00 Intiaanikesä (kuvassa)
20.00 tapahtuma päättyy

Jatkot

Floran päivä huipentuu Floran yöhön! Biosfääri ry järjestää tapahtuman viralliset jatkot Herculeksessa. Ovet aukeavat jo klo 21 ja liput (3 €) myydään kide.appissa.

Muistathan tapahtumassa

 • Muistathan peruuttaa ilmoittautumisesi tapahtumaan, mikäli olet estynyt saapumaan paikalle.
 • Jokaiselle juhlijalle on varattu rajattu määrä juomaa. Voit halutessasi ottaa mukaan muutaman oman juoman tai kuohuviinipullon!
 • Suosittelemme ottamaan mukaan oman vesipullon!
 • Halutessasi voit ottaa myös mukaan oman piknik-viltin. Istumapaikkoja ulkona on hyvin rajoitetusti.
 • Suurin osa ohjelmasta tapahtuu ulkotiloissa, joten varustauduthan sään mukaan!
 • Pukukoodi: keväinen asu ja halutessasi ylioppilaslakki! Ulkoalue on pääosin hiekka- ja nurmipohjainen, joten varauduthan mukavilla, mielellään korottomilla kengillä.
 • HYYn tapahtumien keskusteluihin ja toimintaan voi osallistua ilman pelkoa epäasiallisesta kohtelusta tai häirinnästä. Turvallinen tila luodaan ihmisten välisessä vuorovaikutuksessa, mistä jokaisella meistä on vastuu.
  • Turvallisemman tilan periaatteet

   HYYn tapahtumien keskusteluihin ja toimintaan voi osallistua ilman pelkoa epäasiallisesta kohtelusta tai häirinnästä. Turvallinen tila luodaan ihmisten välisessä vuorovaikutuksessa, mistä jokaisella meistä on vastuu.

   Tutustu HYYn turvallisemman tilan periaatteisiin

   Tapahtumassa on tapahtumaturvallisuushenkilöt, joihin voit olla yhteydessä tapahtuman ajan:

   • Nea Hakala, 050 344 3730
   • Casper Enckell, 050 543 9610