THX on the Beach

Du föreningsaktör, utskottsmedlem, studentrepresentant eller edator- den här kvällen är för dig!

Tackfest för frivilliga som verkar i vår krets

TACK till dig föreningsaktör! Du har gett otaliga studenter möjlighet till en gemenskap, hobbyer och påverkan. Du har tagit hand om studentkårsmedlemmarna genom att bevaka deras förmåner och rättigheter.

TACK till dig utskottsaktör! Tack för att du har varit med och gjort vår studentkår bättre, inflytelserikare och lik sina medlemmar.

TACK till dig studentrepresentant, i vilket förvaltningshav du än verkar i! Du är studentens trygghet och språkrör vid universitetet och därför utför du en av studentkårens viktigaste uppgifter.

TACK till dig delegationsmedlem! Tack för din aktivitet som studentkårens högsta beslutsfattare! Dina beslut har gjort vår studentkår till det den är idag och ditt arbete bär säkert genom de kommande åren.

Photo by: Ville-Veikko Niemelä
Photo by: Ville-Veikko Niemelä

Sommaren mitt i december!

Vi vill tacka er alla gemensamt på den internationella volontärdagen den 5 december, så vi kommer med sommaren till er mitt i december! Känn sanden mellan dina tår och njut av värmen i semesterstämning slappandes på en solstol. Festen ordnas på Biitsi i det splitternya Tripla.

Klä dig lämpligt för sommarvärme och ta med dig flipflops eller andra strandskor om du vill. Ytterskorna lämnas i garderoben innan man går ner till stranden. Ta även med dig det du behöver för bastubad om du vill njuta av  bastuavdelningens beachvy.

Photo by: Ville-Veikko Niemelä
Photo by: Ville-Veikko Niemelä

Belönar dig själv för årets knog!

Vi bjuder alla deltagare på buffetmeny och  baren, som man själv betalar för, är öppen hela kvällen. Lättsamt gemensamt program utlovas också. Det viktigaste är ändå att du kommer och har roligt, njuter av sällskapet och värmen och belönar dig själv för årets knog!

Anmäl dig snabbt!

Anmäl dig senast den 27 november. Evenemanget är gratis för alla frivilliga som verkar i vår krets. Anmäl dig snabbt så att du garanterar en plats på vinterns hetaste fest!

Anmäl dig

Det bästa med detta år har varit en mottaglig, stödjande och inspirerande gemenskap där det är lätt att utveckla mina färdigheter och påverka saker som är viktiga för mig.

-Lovisa, utskottsaktör-

Evenemang principer

På evenemanget följs våra principer för trygga rum.

  • Bry dig om människorna omkring dig. Bry dig om hur de har det, hur de känner sig och hur dina ord och handlingar påverkar dem.
  • På våra evenemang råder nolltolerans mot alla former av trakasserier, rasism, mobbning och diskriminering.
  • Respektera andras fysiska och psykiska integritet. Nej betyder nej. Trakassera ingen verbalt, med beröringar eller genom att stirra.
  • Om du bevittnar eller upplever osakligt beteende har du rätt att ingripa eller anmäla händelsen till evenemangets säkerhetskontakperson. Om du vill kan du också kontakta HUS trakasseriombud efter evenemanget.
  • Bidra med ditt agerande till en positiv atmosfär.