För föreningar

Järjestötiedote 1 / 2019

23.01.2019

1 Virityspäivä 27.2.

2 Ilmoittaudu HYY:n puheenjohtajaseminaariin!

3 Toiminnantarkastajakoulutus 6.2. klo 18

4 Järjestö - haluatko saada HYYn Instagramin käyttöön?

5 Anna palautetta Alina-koulutuksista!

6 Tervetuloa järjestövaliokunnan vuoden toiseen kokoukseen!

1 Virityspäivä 27.2.

Innostu, kehity ja virity! Järjestötoimijoiden oma koulutustapahtuma Virityspäivä tulee taas keskiviikkona 27.2.2018! Toimit sitten harrastejärjestössä, osakunnassa, ainejärjestössä tai tiedekuntajärjestössä, täältä löydät itsellesi mahdollisuuksia oppia uutta!

Lue lisää: hyy.fi/virityspaiva

=========================

2 Ilmoittaudu HYY:n puheenjohtajaseminaariin!

Erittäin lämpimästi tervetuloa HYY:n puheenjohtajaseminaariin tiistaina 29. tammikuuta! Seminaari kerää yhteen HYYn piirissä toimivien järjestöjen puheenjohtajat ja tarjoaa vertaistukea, ideoita ja eväitä mahdollisimman hyvään puheenjohtajakauteen. Seminaariin ovat tervetulleita kaikki HYYn piirissä toimivien järjestöjen puheenjohtajat ja varapuheenjohtajat. Ilmoittautuminen on auki 27.1. klo 23.59 asti. Tällä lomakkeella ilmoittaudut mukaan seminaariin: https://goo.gl/forms/GdekqcTl3pcOAy4c2

Tilaisuus alkaa kello 17.00 yhteisellä osuudella Alina-salissa (Uusi ylioppilastalo, 3.), jossa tarjolla on myös pientä purtavaa. Yhteisen osuuden jälkeen jokainen osanottaja osallistuu kahteen valitsemaansa työpajaan. Kumpikin työpaja kestää noin 50 minuuttia ja niiden välissä on pieni tauko. Työpajojen jälkeen on luvassa yhteinen lopetus ja ruokailu, jonka jälkeen siirrytään jatkoille.

Tilaisuus on pääosin suomenkielinen. Osa tapahtuman tiloista on esteellisiä, ilmoitathan tarpeestasi ilmottautumislomakkeessa.

Tervetuloa!

Tapahtuman järjestää HYYn Järjestövaliokunta. Lisätietoja tapahtumasta saa valiokunnan puheenjohtajalta Lovisa Hirvoselta, +358 50 3652 544, lovisa.hirvonen(at)helsinki.fi sekä verkkosivuilta https://hyy.helsinki.fi/fi/blog/puheenjohtajaseminaari-2912019

=========================

3 Toiminnantarkastajakoulutus 6.2. klo 18

Tuliko joskus vuosi sitten lupauduttua toiminnnantarkastajaksi, ja nyt pitäisi tietää mitä näiden järjestön toimintadokumenttien kanssa pitäisi tehdä? Saavu toiminnantarkastajakoulutukseemme niin pelastamme sinut pulasta!

HYY järjestää toiminnantarkastajille suunnatun koulutuksen, jossa käydään läpi, mitä toiminnantarkastukseen kuuluu. Koulutus pidetään 6.2. klo 18-19.30. Koulutukseen mahtuu enintään 30 osallistujaa.

Kouluttajana toimii pitkään järjestöissä aktiivina ja toiminnantarkastajana kokemusta hankkinut Miran Hamidulla.

Koulutus pidetään suomeksi. Paikkana on kokoushuone Barrikaadi, joka sijaitsee osoitteessa Mechelininkatu 3D (kellarikerros).

Ilmoittaudu 5.2. klo 15 mennessä osoitteessa https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/95234/lomake.html

Lisätietoja järjestöasiantuntija Jaakko Kalskeelta (jarjestosihteeri (at) hyy.fi)

=========================

4 Järjestö - haluatko saada HYYn Instagramin käyttöön?

HYY <3 Järjestöt. Koska ylioppilaskunta on yhtä kuin sen mahtavat järjestöt ja haluamme esitellä monipuolista toimintaanne, luovutamme HYYn Instagram-tilin valittujen järjestöjen käyttöön. Pituudeltaan takeover voi olla 1-3 päivää. Takeoverit painottuvat intastoriesiin, mutta myös muutamia kuvia feediin on mahdollisuus laittaa! Tilillä on noin 3500 seuraajaa, joten tässä on loistava tilaisuus tavoittaa uusia ihmisiä! 

Annamme halukkaille järjestöille hyvin vapaat kädet, eli mahdollisuuksia on vaikka mihin. Tykkäämme visuaalisuudesta, näyttävyydestä ja hyvästä meiningistä.

Onko juuri teillä jokin mahtava tapahtumakonsepti? Teettekö mielettömän upeaa perustoimintaa tai onko juuri teidän kampuksellanne huikeita opiskelutiloja? Entä onko teillä jotain muuta mitä haluaisitte esitellä muille opiskelijoille?

Kiinnostuitteko? Ottakaa yhteyttä viestinnästä vastaavaan hallituksen jäseneen Marika Tuomiseen (marika.tuominen@hyy.fi) ja saatatte saada mahdollisuuden vallata HYYn Instagramin!

=========================

5 Anna palautetta Alina-koulutuksista!

Kiitos osallistumisestasi Alina-koulutukseen! 

Autathan meitä tekemään tulevista koulutuksista entistäkin parempia antamalla palautetta. Lomakkeen täyttäminen vie pari minuuttia.

https://goo.gl/ubQZbZ

Palautetta voi antaa to 28.2. klo 23.59 asti.

=========================

6 Tervetuloa järjestövaliokunnan vuoden toiseen kokoukseen!

Kokous pidetään torstaina 14.2. klo 18.00.

Varaa aika kalenteristasi ja saavu viettämään ystävänpäivää järjestöaktiiviseuraan valiokunnan vuoden toiseen kokoukseen! 

Kokouksen tarkempi paikka ja asialista julkaistaan myöhemmin luotavaan Facebook-eventtiin sekä järjestövaliokunnan sähköpostilistalle.

Miten liityn järjestövaliokunnan sähköpostilistalle?

Lähetä sähköpostiviestinä komento “subscribe jarj-vlk” ilman otsikkoa osoitteeseen majordomo@helsinki.fi.