För föreningar

Järjestötiedote 8/2014

07.11.2014

Puheenjohtaja-seminaari 11.11. klo 16.30 Uudella ylioppilastalolla
HYY palkitsee vuoden kaksikielisyysteon
HYYn Hallopedwiki on julkaistu
Yliopiston matka-apurahojen hakuaika päättyy 19.11.
Hae Hoas-valtuuskuntaan!
Tulossa: Tilinpäätösilta järjestöjen taloudenhoitajille 3.12. Mannerheim-salissa.

 


Puheenjohtaja-seminaari 11.11. klo 16.30 Uudella ylioppilastalolla

HYYn järjestövaliokunta toivottaa kaikki HYYn piirissä toimivien järjestöjen nykyiset ja ensi vuoden puheenjohtajat tervetulleeksi PJ-semmaan 11.11.! Pj-semmassa vaihdetaan kokemuksia puheenjohtajana toimimisesta, jaetaan ideoita ja kuullaan ajankohtaisia asioita järjestökentältä! Samalla tulevat puheenjohtajat voivat saada arvokasta tietoa jo hommansa ansiokkaasti loppuunsaattaneilta puheenjohtajilta omalle alkavalle kaudelleen. Tule siis tapaamaan samassa tilanteessa olevia ja viettämään leppoisaa iltaa yhdessä!

Ilmoittautuminen PJ-semmaan 24.10.-9.11.:
http://goo.gl/wmnvLs  

Tiistaina 11.11. klo 16.30-20.30 Mannerheim-salissa (Uusi ylioppilastalo, Mannerheimintie 5 A, 5. krs). Ohjelman lomassa on tarjoilua. Illanvietto jatkuu vapaamuotoisemmissa merkeissä (minisitsit+bastu)!

Puheenjohtajan lisäksi tilaisuuteen on tervetullut toinenkin edustaja samasta järjestöstä.

Facebookissa: https://www.facebook.com/events/738580296189112/

Lisätietoja tapahtumasta antaa:

Ahto Harmo
HYYn järjestövaliokunnan puheenjohtaja
ahto.fi.harmo@helsinki.fi
0405467351

=============================================

HYY palkitsee vuoden kaksikielisyysteon

Helsingin yliopisto on virallisesti kaksikielinen yliopisto ja nyt etsimme henkilöä, järjestöä tai muuta tahoa joka erityisesti on edistänyt yliopistoyhteisön kaksikielisyyttä. Oletko osallistunut hyvään kaksikieliseen ohjelmaan, saanut hyvää palvelua sekä suomeksi että ruotsiksi tai käynyt hyvän kaksikielisen kurssin? Tai onko jokin muu saanut kaksikielisen arkesi tai juhlasi tuntumaan hieman entistä paremmalta ja tuonut hymyn huulille? Tekeekö oma järjestösi ehkä yhteistyötä ”kielirajan” ylitse?
Palkinnon saajan ei tarvitse millään lailla toimia täydellisesti kahdella kielellä, vaan ylioppilaskunta haluaa palkinnolla kannustaa kehittämään kaksikielistä toimintaa yliopistolla edelleen. Palkinnon saaja julkistetaan HYYn toimistolla 6.11., Ruotsalaisuuden päivänä.
Lähetä ehdotuksesi palkinnon saajaksi ja lyhyt perustelu 31.10. mennessä HYYn hallituksen kaksikielisyysvastaava Mats Ittoselle (mats.ittonen(at)hyy.fi).

=============================================

HYYn Hallopedwiki on julkaistu

Hallopedwiki eli HYYn opas hallinnon opiskelijaedustajille on julkaistu osoitteessa hyy.helsinki.fi/halloped. Hallopedwikin tarkoitus on tukea yliopiston hallinnossa toimivien opiskelijoiden eli hallopedien työtä ja avata yliopistohallintoa vaikuttamisesta kiinnostuneille opiskelijoille.

Hallopedwikissä on julkaisuvaiheessa noin neljäkymmentä artikkelia, joiden aiheet vaihtelevat vaikuttamisen keinoista yliopistohallinnon rakenteisiin. Wiki ei pyri olemaan aukoton tietopankki koko yliopistosta, vaan avaamaan hankalimpia ja olennaisimpia hallintokiemuroita ja tarjoamaan reittejä syvempään perehtymiseen. Hallopedwiki julkaistaan toistaiseksi ainoastaan suomenkielisenä.

Pitkään työn alla ollut Hallopedwiki toimitettiin pääosin kesän 2014 aikana ja julkaistiin HYYn halloped-koulutuksessa 15. lokakuuta. Hallopedwiki sijaitsee osoitteessa: http://hyy.helsinki.fi/halloped

=============================================

Yliopiston matka-apurahojen hakuaika päättyy 19.11.

Helsingin yliopisto myöntää yliopiston piirissä toimiville opiskelijajärjestöille avustuksia kerran vuodessa. Avustuksia voi hakea opintomatkoihin, seminaarien ja kongressien järjestämiseen sekä ulkomaisten opiskelijajärjestöjen vierailuihin.

Lue lisää Flammasta: https://flamma.helsinki.fi/portal/home/sisalto?_nfpb=true&_pageLabel=con...

=============================================

Hae Hoas-valtuuskuntaan!

HYY hakee opiskelijoita Hoas - Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiö valtuuskuntaan varsinaisiksi ja varaedustajiksi vuosiksi 2015-2016. Katso lisätiedot ja täytä sähköinen hakemus HYYn nettisivuilla.

http://hyy.helsinki.fi/fi/media-arkisto/uutiset/hae-hoas-valtuuskuntaan-...

Tagit: