Media och arkiv

Kom med i HUS150-årsfestteam!

22.08.2018
Vill du vara med om att ordna en strålande årsfest i fantastisk miljö? Kom med i HUS årsfestteam!


HUS 150:e årsfest hålls lördag 24.11.2018 i Helsingfors. Efter den eleganta festsupén fortsätter kvällen i The Circus med en efterfest som är öppen för alla och som pågår till sena natten. Festandet slutar förstås inte här utan firandet fortsätter via efter-efterfest ända till sillis följande morgon. Sillis firandet pågår hela söndagen.  Det blir glitter, glamour och glam samt hela HUS150-årsjubileums mest legendariska veckoslut som just du kan vara med om att ordna.

Vi söker till denna speciella och fastastiska årsfestteam personer som är motiverade, initiativrika och erfarna festorganisatörer som är med om att ordna en oförglömlig fest. Till teamet söks mångsidigt och kunnigt folk för att förverkliga festens olika delar. Arbetsspråket för teamet är finska så kunnandet i finskan krävs.  Är du mest intresserad av efterfesten, efter-efterfesten eller sillis eller är du en kreativ användare av sociala media? Vi har en strålande möjlighet just för dig att visa dina kunskaper och lära dig också något nytt.

Som medlem i teamet får du stenhård erfarenhet som producent i evenemanget, slipper gratis till alla jubileumsveckoslutets evenemang samt är du förstås en del av ett väldigt trevligt team. Det ordnas också en oförglömlig tack-karonka för årsfestteamet efter den officiella festen!

Om du är medlem i HUS, varit med om i att ordna evenemang i din ämnesförening eller kanske i din hobby eller på jobb och vill vara med om att förverkliga det finaste festen på HUS150-årsjubileum, din stund är kommen!

Blev du intresserad? Toppen! Fyll i blanketten och sök med till teamet senast 12.9 klockan 15 i adressen: https://www.lyyti.in/HYY150vuosijuhlatiimi. Berätta också vilket uppgift du söker till primärt och sekundärt.  Skicka din ansökan så snabbt som möjligt eftersom vi ska gå igenom ansökningarna och börja med intervjuarna redan då ansökningstiden pågår!

Uppgifterna: 
Kommunikationsansvarig (1 plats)

Du ansvarar för kommunikation i sociala medier gällande årsfesten på HUS Facebook och Instagram både före festen och under hela jubileumsveckoslutet. Du är bekant med att använda olika sociala medier och du kan skriva intressanta inlägg. Du har också ett bra visuellt öga. Som bäst får du skapat feststämning under hela hösten, förmedlat väsentligt information gällande festen samt väcka intresse för HUS150-jubileumsårsfest både bland medlemmar i HUS och bland intressegrupper.  Du får erfarenhet i planering av evenemangskommunikation, i att producera innehåll för en stor publik samt i marknadsföring av evenemangen. Kunnandet i engelska eller svenska ses som en fördel.

Sångledare (2 platser)

Som sångledare leder du programmet under festsupén och är den som skapar stämningen under festen. Som sångledare påverkar du vilka sånger som ska sjungas. Flytande kunskap i finskan krävs samt kunskap i engelska eller i svenska. Om du vågar uppträda och har erfarenhet av att fungera som sångledare, kom med i teamet!

Transportansvarig (1 plats)

Du ansvarar för festpublikens smidiga flyttning från festplatsen till HUS150 födelsedagsfest samt för transport till söndagsmorgons sillis. Du tar hand om att resandet är trevligt och underhåller feststämningen också under bussresorna! Du är en bra organisatör som behärskar noggrann planering och skapar tidtabeller för kvällen. Du är i kontakt med transportföretagen, planerar tidtabeller tillsammans med årsfestmästaren och finslipar hela festupplevelsen. Du är en del av hela fina jubileumsveckoslutet, får erfarenhet i organisering av en stor evenemang samt över dina kunskaper i kommunikation med hela årsfestteamet och sponsorer.  

Efterfestansvarig (2 platser)

Du är ansvarig för HUS150 födelsedagsfestens ordnande i The Circus tillsammans med årsfestmästaren. Du har iver och en vision om att hur århundrades bästa fest ska se ut. Du har erfarenhet i att ordna olika evenemang, du kommer kreativt med idéer till evenemanget och du kan hålla koll på stora helheter. Du får erfarenhet i att ordna fest i en av Helsingfors största nattklubbar och blir en del av en oförglömlig jubileumsveckoslut.   

Efter-efterfestansvarig (2 platser)

Du är ansvarig för organisering av efter-efterfest för årsfest och för HUS150 födelsedagsfest. Du är en erfaren festare som har energi att dansa då när de andra festarna börjar bli trötta. Du kan underhålla feststämningen, du läser festpublikens önskar ännu under efternatten och du kan vara effektiv fast soluppgången skulle ha börjat. Du blir en del av jubileumsveckoslutet och får erfarenhet i underhållning av en festpublik samt svarar för den kreativa idén bakom efter-efterfesten.

Sillisansvarig (två platser)

Du är ansvarig för HUS150 sillisarrangemang tillsammans med årsfestmästaren. Du har idéer gränslöst och kreativitet för att ordna det mest legendariska sillis och för att skaffa sponsorer för evenemanget. Du har erfarenhet i att ordna olika evenemang samt om att kontakta företag. I denna uppgift kan du förverkliga alla dina vilda idéer och bli en del av jubileumsveckoslutet.

Mera information:

Årsfestmästarna Marika Tuominen och Elina Nieminen i adressen: vuosijuhla@hyy.fi