Error message

Notice: Only variables should be passed by reference in hyy_utils_i18n_translate_path() (line 203 of /biz/1/hyy/git/drupal/modules/hyy_utils/hyy_utils.module).×

1. Ansöka om möbleringsstöd!
 
2. Anmäl din förening till Prideparaden den 30.6!

3. Welcome Fair i språkcentralens utrymmen 28.-29.8.!


4. Infon för kontrollansvariga vol 2 & föreningarnas anmälningen till Gulisäventyret

5. Påminnelse: Anmäl din förening till Öppningskarnevalen

6. En förändring till maximala mängden mötesrumsbokningar


1. Ansöka om möbleringsstöd!


HUS stöder föreningar som vill skaffa möbler till sina föreningslokaler. Stödet är främst avsett för föreningar som verkar i HUS utrymmen och det ska i främsta hand användas till att köpa bord, stolar, låsbara skåp och andra inredningsartiklar. Önskemålet är att möblerna ska öka trivseln i föreningslokalerna och därmed också föreningarnas vilja att ta väl hand om sina lokaler.

Då stödet fördelas fästs uppmärksamhet vid bl.a. följande: hur ekologisk anskaffningen är, hållbarheten och behovet. Stödet är inte avsett att täcka hela kostnaden, utan den förening som ansöker om stöd förväntas också delta i finansieringen.

Man kan ansöka om möbleringsstöd av den föreningssakkunniga när som helst under året. Ansök om stöd med en fritt formulerad ansökan, där det framgår:

- vilken/vilka förening/ar som ansöker
- vad det är man vill anskaffa
- budget
- motiveringar till anskaffningenAnsökningarna kan skickas per e-post till jarjestosihteeri(at)hyy.fi eller per vanlig post till Studentkåren vid Helsingfors universitet, PB 1099, 00101 HELSINGFORS. De föreningar som får stöd måste skicka in kopior på kvittona till samma adress inom fyra månader från det att stödet beviljats.2. Anmäl din förening till Prideparaden den 30.6!

Skulle din studentorganisation vilja delta i Helsinki Prideparaden den 30.6.? HUS deltar i Pride med andra student- och studerandekåren. Om din förening är intresserad om att komma med kontakt gärna laura.wathen@hyy.fi och kom att marschera tillsammans med andra studenter för jämlikhet och mångfald!

FB: https://www.facebook.com/events/311097826090969/


3. Welcome Fair i språkcentralens utrymmen 28.-29.8.!

Bli internationell på hemmaplan! Kom med och bjud in utländska studerande att delta i er förenings verksamhet! Föreningarna inom HUS har möjlighet att delta i välkomsttillställningen Welcome Fair för utländska examens- och utbytesstuderande. Evenemanget hålls i Helsingfors universitets språkcentrum på tisdagen 28.8 kl.10-17 och onsdagen 29.8 kl. 10-16. Antalet platser för föreningarna är begränsat.Anmäl er förening till Welcome senast den 16.8: https://www.lyyti.fi/reg/Welcome_fair_7454/se

För mera information kontakta HUS sakkunniga Hannele Kirveskoski: hannele.kirveskoski@hyy.fi eller 050 543 9608.


4. Infon för kontrollansvariga vol 2 & föreningarnas anmälningen till Gulisäventyret


Välkommen till andra infon för kontrollansvariga på Gulisäventyret 6.8 i Wilhelmsson-salen (Mannerheimsvägen 5 A, 5 vån.) kl. 18. Anmälning till infon: https://www.lyyti.in/Fuksiseikkailun_2018_rastinpitajien_infoilta_Vol_II...

Kom i håg att anmäla din förening till Gulisäventyret före 15.8. kl. 23:59 här: https://www.lyyti.fi/reg/Fuksiseikkailu_2018_rastit_0943/se

Varför ska man vara med? Hur är en bra kontroll?
Svar på dessa frågor och mycket mer kan du hitta här: http://www.sv.fuksiseikkailu.fi/villdubasaforenkontroll/
Facebook evenmang för Gulisäventyret 2018 har publicerads och kan hittas här: https://www.facebook.com/events/200128850801229/


5. Påminnelse: Anmäl din förening till Öppningskarnevalen

Vill din förening delta i årets öppningskarneval? Nu kan ni anmäla er! I fjol deltog över 170 föreningar på centrumcampus! I år ordnas Öppningskarnevalen måndagen den 3 september 2018 i universitetets huvudbyggnad, i Porthania och utomhus på Universitetsgatan och Fabiansgatan.

Anmäl er förening så snabbt som möjligt. Sista anmälningsdagen är den 15 augusti kl. 23.59. OBS! Ni kan också redigera det här formuläret genom bekräftelsemeddelandet för er anmälan ända tills anmälningstiden går ut.
Anmäl er förening här: https://www.lyyti.in/Avajaiskarnevaalit_392018_5510/se


6. En förändring till maximala mängden mötesrumsbokningar


HUS ekonomidirektion har gjort ett beslut om användningen av mötesutrymmen. Enligt beslutet kan man tillfälligt ha högst tre mötesrumsbokningar i kalendern samtidigt. Förändringen beror på att studentkåren i slutet av april gett upp två mötesutrymmen och en gräns för maximala mängden bokningar har skapats för att försäkra att så många föreningar som möjligt kan vid behov utnyttja utrymmena.