För föreningar

Föreningsaktivas Restart - anmälan öppnar

08.08.2017

FÖRENINGSAKTIVAS RESTART ti 22.8., kl. 17.15

Efter sommaren är det ibland svårt att åter vänja sig vid det normala livets rytm och återvändningen till föreningsarbetet kan orsaka stress. Fungerar du som ordförande eller till exempel jämställdhetsansvarig i er förening är detta evenemang just för dej. Kom och bli på nytt inspirerad och hitta en ny väg för hösten tillsammans med andra föreningsaktiva!
 
Föreningsaktivas Restart ordnas nu för första gången i år och idén är att evenemanget skall fungerar samtidigt som en mjuklandning tillbaka till föreningslivet och som en trampolin till hösten och föreningsaktiviteterna. Under evenemanget biter vi i frågor om motivation, orkande, och upprätthållandet av dessa tillsammans.
 
Anmälan öppnar nästa tisdag den 8.8. kl. 8.08. Anmälan sker på här.
 
Det mer exakta schemat för kvällen uppdateras närmare evenemanget. Programmet innehåller en officiell del på evenemangsutrymmet Maria 0-1 på Maria sjukhus. Efter detta ordnas eftersläp på promenadavstånd. Utrymmet är tillgängligt för personer med rörelseförhinder. Evenemanget ordnas huvudsakligen på finska, men vi assisterar till bästa förmåga vid behov på svenska och engelska.
 
Föreningsaktivas Restart ordnas av HUS Föreningsutskott. Evenemanget är gratis och 140 personer ryms med.

Evenemang på Facebook.