Strategiafest

Poikkeustila jyllää ja festarit on peruttu. Opiskelija, ei ole kuitenkaan syytä huoleen: Strategiafest on täällä – suurempana ja kauniimpana kuin koskaan! Keräämme 4.–15.5. ideoita siitä, miten tehdä HY:stä paras paikka opiskella ja tuomme opiskelijoiden näkemyksiä esiin yliopiston uuden strategian toteuttamisessa. Luvassa on kickoffia, workshoppia, HYYn kopojen kyselytuntia, villiä ideointia Discordissa ja surffailua somen aallonharjoilla, sekä ennen kaikkea virtuaalista kopohauskaa ystävien kanssa!

Mikä strategia?

Helsingin yliopistolla on uusi strategia, joka määrittelee tavoitteet koko 2020-luvulle. Yksi tärkeimmistä on olla paras paikka opiskella ja työskennellä. Arvoiksi on nostettu sivistys, vapaus, totuus ja yhteisöllisyys, samaten esimerkiksi kestävyysasiat on huomioitu kiitettävästi. Mitä ihmettä nämä kuitenkaan tarkoittavat käytännössä, ja miten niiden tulisi näkyä meille opiskelijoille?

Tähän juuri tarvitsemme ideoita ja visioita teiltä, kaikilta opiskelijoilta. Siksi HYY järjestää Strategiafestin!

Facebook-tapahtuma seurantaan

Ota Strategiafestin Facebook-tapahtuma seurantaan, niin pysyt mukana menossa!

Mitä, missä, milloin?

  • Anna äänesi kuulua 4.-15.5.!

   Keräämme 4.–15.5. ideoita siitä, miten tehdä HY:stä paras paikka opiskella ja tuomme opiskelijoiden näkemyksiä esiin yliopiston uuden strategian toteuttamisessa. Tarvitsemme juuri sinun ideasi!

   • HYYn Discordissa voit kysyä mitä tahansa uudesta strategiasta, kertoa omat ideasi yliopiston parantamiseksi ja osallistua yhteiseen pallotteluun
   • Flingaan voit jättää omat ajatuksesi myös anonyymisti ja seurata visuaalisesti, kuinka opiskelijoiden näköinen tulevaisuuden yliopisto rakentuu
  • 5.5. Grande opening party: Skumppaa X Strategiapöhinää

   Tiistaina 5.5. klo 17.00-19.00 @Zoom

   Strategiafestin lähtölaukaus! Korkkaa pullo post-vappuskumppaa ja tule Zoomiin nauttimaan kopoystävien seurasta sekä kuulemaan lisää Strategiafestistä.

  • 7.5. Strategy Session Jams Q&A, vol. 1

   Torstaina 7.5. klo 13.00-15.00 @Discord

   Keskustelua, kysymyksiä ja vastauksia siitä, miten yliopistosta tehdään paras paikka opiskella. Free your mind and let ideas flow!

  • 12.5. Workshop for a decade

   Tiistaina 12.5. klo 16.00-18.00 @Zoom

   Totuus, vapaus, sivistys ja yhteisöllisyys. Tule pohtimaan yliopiston syvintä olemusta ja sitä, miten haluaisit sen heijastuvan tänä vuosikymmenenä!

  • 13.5. Strategy Session Jams Q&A, vol. 2

   Keskiviikkona 13.5. klo 13.00-15.00 @Discord

   Keskustelua, kysymyksiä ja vastauksia siitä, miten yliopistosta tehdään paras paikka opiskella. Free your mind and let ideas flow!

  • FLINGA X DISCORD 4.-15.5.

   Flingaan voit jättää omat ajatuksesi myös anonyymisti ja seurata visuaalisesti, kuinka opiskelijoiden näköinen tulevaisuuden yliopisto rakentuu.

   LINKKI FLINGAAN!

   HYYn Discordissa voit kysyä mitä tahansa uudesta strategiasta, kertoa omat ideasi yliopiston parantamiseksi ja osallistua yhteiseen pallotteluun.

   LINKKI DISCORDIIN!

Tapahtumaturvallisuus

Muista tapahtumaturvallisuus myös virtuaalisissa tapahtumissa! Kaikkiin tapahtumiin voi osallistua ilman pelkoa epäasiallisesta kohtelusta tai häirinnästä. Turvallinen tila luodaan ihmisten välisessä vuorovaikutuksessa, mistä jokaisella meistä on vastuu. Kaikissa tapahtumissa noudatetaan näitä periaatteita:

 • Ollaan avoimia toisiamme kohtaan ja kuunnellaan toisiamme.
 • Vältetään oletuksien tekemistä muista ihmisistä.
 • Kunnioitetaan toisiamme ja yhteisön moninaisuutta.
 • Annetaan kaikille tilaa ja mahdollisuus osallistua keskusteluihin.
 • Ei häiritä, loukata tai ahdistella toisiamme.
 • Käytetään sellaista kieltä, jota kaikki voivat ymmärtää.
 • Vältetään mitä tahansa slangitermejä ja jargonia.
Jos koet tai todistat yllä olevien periaatteiden rikkomista tai muuta häirintää, laita viestiä HYYn häirintäyhdyshenkilöille.