Sulje

Valiokuntatoimijalle | HYY

Opas

Valiokuntatoimijalle

Valiokunnat keskittyvät ylioppilaskuntamme eri osa-alueiden toiminnan ideointiin ja kehittämiseen. Tämä tarkoittaa esimerkiksi tapahtumien järjestämistä, järjestöjen tukemisesta, koulutuspolitiikassa vaikuttamista ja yliopistoyhteisömme kehittämistä. Valiokunnat ovat kaikille jäsenillemme avoimia, ja toimintaan voi lähteä mukaan missä vaiheessa vuotta tahansa. Valiokunnat ovat helppo tapa tutustua ylioppilaskuntamme toimintaan ja päästä vaikuttamaan juuri niihin asioihin, jotka itse kokee mielekkäiksi ja merkityksellisiksi.

Keskustoimisto

Keskustoimistolla työskentelee HYYn hallitus ja henkilökunta. Sieltä löydtä myös palvelutoimiston. Kaikki valiokuntalaiset ovat aina tervetulleita työskentelemään keskustoimistolle! Toimiston kokoustilat ovat valiokuntien varattavissa, ja aulasta löytyy hyviä työskentelypisteitä.

Sujuvaa toimintaa

Valiokunnan toiminta koostuu kokouksista, tapahtumista, illanvietoista – tai oikeastaan ihan mistä vaan!

Valiokuntien talous

Viestintä

Valiokunnat viestivät toiminnastaan pääasiassa omilla kanavillaan. Kaikilla valiokunnilla on oma Facebook-sivu tai -ryhmä sekä osalla Instagram- ja Twitter-tili. Osa valiokunnista hyödyntää myös omaa sähköpostilistaa. Kaikilla valiokunnilla on viestintävastaava, joka pääasiassa vastaa valiokunnan viestinnästä.

Vuosikello

Osaamismerkit

Valiokuntacolleget

Anna palautetta!