Opiskelijalle

Jäsenedut ja –palvelut

Pikku HYY

HYYn lastenhoitopalvelu Pikku HYY (entinen Lapsiparkki) tarjoaa tilapäistä lastenhoitoapua HYYn jäsenille. Alaikäraja on 6 kk ja hoitoaika maksimissaan neljä tuntia kerrallaan.

Pikku HYY toimii osoitteessa Siltavuorenpenger 3 C. Sisäänkäynti sisäpihan kautta (katso kuva sivun oikeassa reunassa!).

Varaa paikka ajoissa etukäteen. Muista perua paikka, jos et tarvitsekaan sitä. Perumatta jääneistä ajoista peritään täysi hinta!

Pikku HYYhyn on tarjolla myös vakioaikoja. Ne ovat suosittuja, joten yhteyttä kannattaa ottaa hyvissä ajoin. Lukukauden alussa yhdelle viikolle voi varata enintään kaksi vakiovuoroa.

Lukukauden aikana voi varata myös satunnaisia hoitokertoja silloin kun tilaa löytyy ja mahdollisia vapautuneita vakiovuoroja.

Varaa ajat sähköpostitse (pikkuhyy(at)hyy.fi), jotta lastenohjaajan puhelin ei ruuhkaudu.

Avoinna ma–to klo 8–16 ja pe 8–14.
Hinta 5 e/ tunti, sisarusalennus.

Pikku HYY on suljettu 24.12.2018-1.1.2019.

Kevätlukukauden aikoja voi varata 20.12. klo 8.00 alkaen sähköpostitse.

 

Lisätiedot:

pikkuhyy(at)hyy.fi tai 050 303 8333

Seuraa myös Pikku HYYn Facebook-sivua!

Pikku HYYn sähköpostilista

Pikku HYYn sähköpostilistalle saavat liittyä perheelliset ylioppilaskunnan jäsenet, jotka käyttävät Pikku HYYtä tai ovat kiinnostuneita sen toiminnasta. Listalla tiedotetaan Pikku HYYn ajankohtaisista asioista ja peruuntuneista hoitovuoroista. Peruutusaikakyselyn otamme vastaan vain sähköpostitse välttyäksemme puhelimitse tapahtuvalta päällekkäisvaraukselta.

Liittymiset:

info[at]hyy.fi