Järjestöille

Vuokrattavat tavarat

HYY vuokraa järjestöjensä käyttöön erilaisia laitteita ja muita tarvikkeita. Kaikki laitevuokrauksen asiat (varaus, huolto, palautus) hoidetaan HYYn palvelutoimistossa.

Vuokrat ja pantit

Kaikilta laitteiden ja astioiden vuokraajilta peritään 20 euron myöhästymispantti, jonka saa takaisin, kun laitteet palautetaan ehjinä ja siisteinä sovittuun määräaikaan mennessä. Osasta laitteista peritään vuokraa, jotka ovat päivä/viikonloppukohtaisia. Jos laite vuokrataan pidemmäksi aikaa, jokaisesta lisäpäivästä peritään lisämaksuna 50 % laitteen vuokrahinnasta (viikonloppu lasketaan tässä yhdeksi päiväksi). Varattujen tavaroiden noutamatta jättämisestä peritään laitteiden vuokran suuruinen summa.

Korvausvastuu

Jos laitteita on kadonnut tai rikkoutunut, järjestöltä laskutetaan tilalle hankitun laitteen hinta. Helposti katoavilla johdoilla on alla oleva kiinteä omavastuuosuus, joka maksetaan aina kyseisen johdon rikkouduttua tai hävittyä, ellei järjestö sitoudu itse hankkimaan vastaavaa johtoa tilalle.

AV-laitteet

PA-setti: mikseri ja kaksi kaiutinta, 20 euroa
Kaiutinpari 15 euroa
Mikseri 10 euroa
Mikrofoni 5 euroa
Dataprojektori: Vivitek H1085, 1920x1080 (full HD), 15 euroa
DLP Dataprojektori/kotiteatterilaite: Epson EMP-TWD3 (sis. tykin, dvd:n ja kaiuttimet samassa laitteessa), 15 euroa
ION Block Rocker, 15 euroa

Mikseri Mackie 1202-VLZ
Pro Mikseri Eurorack MXB 1002
Aktiivikaiutinpari FBT Maxx 4A
Kaiutinteline FBT Box 30B
Pöytäkaiuttimet Creative Gigaworks T20 series II
Mikrofoni Audix OM 2
Mikrofoniteline König & Mayer 271
Mikrofonijohto
XLR kaiutinjohto
RCA-johto

Rintanappikone
Aihiot 56 mm, á 30 snt

Induktiosilmukka

Induktiosilmukka on kuulokojeen käyttäjälle suunniteltu apuväline, jolla siirretään ääni langattomasti suoraan kuulokojeelle vahvistettuna. Silmukan avulla voi kuunnella vahvistettua ääntä ilman taustahälyä ja sellaisella äänen voimakkuudella, joka sopii juuri kunkin kuulolle.

Kun käytetään induktiosilmukkaa, täytyy kaikki puheenvuorot puhua mikrofoniin. Kun kuulokoje kytketään induktiosilmukan kuunteluun, jää kuulokojeen normaali mikrofoni pois käytöstä ja kuullaan ainoastaan induktiosilmukan kautta tulevat äänet. Siksi esimerkiksi yleisön esittämät kommentit tulee puhua mikrofoniin tai tilaisuuden juontajan tulee toistaa esitetty kommentti.

Laitteen käyttöohjeet saa lainaamisen yhteydessä palvelutoimistosta.