Media & arkisto

Tule mukaan HYYn timanttiseen vuosijuhlatiimiin!

30.08.2016

Oletko innostunut juhlien järjestämisestä? Haluatko olla mukana tekemässä säkenöivää vuosijuhlaa upeissa puitteissa? Tule mukaan HYYn vuosijuhlatiimiin!

HYYn 148. vuosijuhla järjestetään lauantaina 26.11.2016 Vanhalla ylioppilastalolla. Elegantin pöytäjuhlan jälkeen ilta jatkuu Vanhalla loistokkaiden ja kaikille avoimien jatkojen merkeissä pitkälle yöhön. Luvassa on glitteriä, glamouria ja säihkettä sekä tietenkin syksyn huikeimmat juhlat, joiden järjestämisessä juuri sinä voit olla mukana.

Haemme vuosijuhlatiimiin kahta laulunjohtajaa ja kahta airutta. Laulunjohtajana olet avainasemassa juhlan tunnelman luomisessa ja pääset vaikuttamaan juhlan lauluihin. Jos olet rohkea esiintyjä ja sinulla on kokemusta laulunjohtamisesta, tule mukaan tiimiin! Tehtävään voi hakea myös parina.

Airueena pääset tekemään monipuolisia tehtäviä niin ennen juhlaa kuin juhlan aikanakin. Tärkeintä on, että olet innostunut ja valmis monenlaisiin tehtäviin aina koristelusta kukkien noutamiseen ja vieraiden ohjaamiseen juhlassa.

Laulunjohtajat ja airuet pääsevät osaksi fantastista vuosijuhlatiimiä sekä nauttimaan vuosijuhlasta ilmaiseksi - puhumattakaan huikeasta kokemuksesta ison vuosijuhlan järjestämisestä. Vuosijuhlatiimille järjestetään myös juhlan jälkeen kiitos-ilta.

Kiinnostuitko? Huippua! Laita viestiä osoitteeseen elina.nieminen@hyy.fi (viimeistään ke 14.9.!)

Lisätietoja:

Elina Nieminen, vuosijuhlamestari p.0407364331, elina.nieminen@hyy.fi