Media & arkisto

Tervetuloa kampusviljelytoimikuntaan!

20.02.2014

Viime vuonna pilotoitu kampusviljely saa tänä vuonna jatkoa entistä upeampana! HYYn hallitus on päättänyt perustaa toimikunnan organisoimaan kampusviljelyä keskustakampuksella ja uutena pilottina Viikin kampuksella. Toimikunnan tehtäviin kuuluu viljelyiden organisointi sekä hallinnointi kuten budjetin tekeminen, materiaalien hankkiminen, viljelijöiden rekrytoinnin koordinointi sekä viljelylaatikoiden ja -säkkien jakaminen, sponsoreiden hankkiminen sekä ideoida tapahtumia ja luentoja Kampusviljelyjen ympärille – vain taivas on rajana! Ensimmäisessä kokouksessa valitaan myös toimikunnalle puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja.
Viime kesänä HYY pilotoi yhteistyössä yliopiston ja Tiedekulman kanssa kampusviljelyä Valtiotieteellisen ja Topelian sisäpihalla 30 säkillä, joissa viljeltiin menestyksekkäästi erilaisia hyötykasveja. Tänä vuonna Topeliaan on tarkoitus saada lisää säkkejä ja laajentaa kampusviljelyä myös Viikkiin Biokeskus 3:n läheisyyteen noin 30 suuremmalla ja 30 pienemmällä laatikolla.
Kampusviljelytoimikunta kokoontuu ensimmäisen kerran torstaina 6.3.2014 klo 17.00 kokoushuone Sparressa (Mannerheimintie 5 a, 2krs, tila on valitettavasti esteellinen). Tilaisuuden avaa Dodo ry:n hallituksen varapuheenjohtaja Maria Nordlund, joka esittelee tarkemmin laatikkoviljelyä ja siinä alkuun pääsyä. Esittelyyn ovat tervetulleita kaikki laatikkoviljelystä kiinnostuneet.
Ilmoittautuminen toimikuntaan tapahtuu alla olevan e-lomakkeen kautta tiistaihin 4.3. mennessä.
https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/48930/lomake.html

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja antaa HYYn hallituksen varapuheenjohtaja ja kampusviljelyvastaava Iiris Niinikoski (iiris.niinikoski@hyy.fi, puh. 050- 595 0328)