Media & arkisto

Lokakuun tarjous HYYn jäsenille: ”Nyt kun olet minun” Kansallisteatterissa erikoishintaan 10 €

29.09.2015

Pasi Lampelan Nyt kun olet minun on tunnistettava ja elämänmakuinen uutuusdraama ihmisistä velvollisuuksien ja todellisten tarpeiden ristivedossa, oman itsensä kuilun reunalla.

Nelikymppinen Marjo on päättänyt hyväksyä roolinsa elämässä. Hän on naimisissa, hänellä on kaksi lasta ja työ opettajana. Kesälomaa vietetään mökillä, tarkoituksena olisi käydä Savonlinnan Oopperajuhlilla. Kun Marjon mies Mara lähtee viemään lapsia isoäidin hoiviin ja Marjo jää mökille ystävättärensä Virven kanssa, paikalle ilmestyy tietä kyselevä Tuomas. Äkkiä Marjon elämä muuttuu peruuttamattomasti. Hän murtautuu ulos opituista rooleista, mutta mitä hän löytää? Onko kysymys jonkin todellisemman etsimisestä vai itsekkäistä tarpeista? Kuka päättää mikä on totta ja mikä ei?

--

HYYn jäsenille tarjous pe 2.10., ma 12.10. ja ke 14.10. näytöksiin vain 10 € / lippu (norm. opiskelijahinta 19,50 €). Esitykset Willensaunassa klo 19, kesto 2h 15 min sisältäen väliajan.

Lippujen määrää ei ole rajoitettu. Lippujen varaus p. 010 7331 331, mainitse koodi ”HYY yliopisto”. Liput lunastetaan Kansallisteatterin lippumyymälästä, ja HYYn jäsenyyden todistava opiskelijakortti tai yliopiston läsnäolotodistus on oltava mukana.

--

Lisätiedot esityksestä: http://www.kansallisteatteri.fi/esitykset/nyt-kun-olet-minun/

Lippumyymälän yhteystiedot ja aukioloajat: http://www.kansallisteatteri.fi/liput/lippumyymala/