Media & arkisto

Jaakko Kalske HYYn järjestöasiantuntijaksi

26.03.2018

HYYn hallitus on valinnut Jaakko Kalskeen HYYn järjestöasiantuntijaksi. Hän aloittaa tehtävissään huhtikuun alussa.

Järjestöasiantuntija vastaa HYYn piirissä toimiville järjestöille suunnatusta koulutuksesta, neuvonnasta ja tiedottamisesta sekä järjestöpalveluiden ja -avustusten koordinoinnista ja kehittämisestä. Lisäksi järjestöasiantuntijan toimenkuvaan kuuluu järjestötietokantojen ylläpito, talousjohtokunnalle esittelijänä toimiminen sekä tila-asioiden hoito. 

Aiemmissa tehtävissään Kalske on työskennellyt ammattiliitto YKAn (Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry) opiskelija-asiamiehenä ja Suomen Yhteiskunta-alan Ylioppilaat ry:n pääsihteerinä. Hän on myös toiminut Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirillä osastonsihteerinä sekä tutkimus- ja kehittämisavustajana. 

HYYstä Kalskeella on vankka tausta. Hän on toiminut Valtio-opin opiskelijat ry:n puheenjohtajana ja tiedottajana. Hänellä on myös kokemusta tiedekuntatason tiedotus- ja tilavastaavan tehtävistä sekä varapuheenjohtana toimimisesta. Hän on toiminut myös hallopedinä ja kuraattorina. 

29-vuotias Kalske on valtiotieteiden maisteri pääaineenaan valtio-oppi politiikan tutkimuksen linjalla, pitkänä sivuaineenaan viestintä. Lisäksi Kalske on teologian ylioppilas. 

‘’Uusista tehtävistäni olen erittäin otettu ja iloinen. Edeltäjäni on jättänyt minulle mainiot lähtökohdat toiminnan jatkamiseen ja kehittämiseen, ja näitä molempia suunnittelen tekeväni. Odotan innolla paitsi työskentelyä HYYn toimistolla, mutta myös yhteistyötä järjestöjen kanssa!’’ Kalske kuvaa työn aloitustaan.