Media & arkisto

HYYn kehitysyhteistyövaliokunta etsii kahta uutta tiedottajaa!

05.04.2019

HYYn alla toimiva kehitysyhteistyövaliokunta vastaa ylioppilaskunnan kehitysyhteistyön ja kehyhankkeiden hallinnoimisesta ja toteutumisesta, ylläpitää keskustelua kehitysyhteistyöstä ylioppilaskunnassa, järjestää mm. globaalikasvatukseen liittyviä tapahtumia ja julkaisee Kimppu-lehteä. Valiokunta kokoustaa kahden viikon välein ja toimijoita on tällä hetkellä noin 30.

HYYn kehitysyhteistyövaliokunta etsii uutta tiedottajaa toimikaudelle 2019. Tiedottajien tehtäviin kuuluu valiokunnan nettisivujen, Facebook-sivun ja Instagram-tilin ylläpito, sähköpostilistan hallinnointi ja kuukausittaisen uutiskirjeen kokoaminen ja hallinnointi. Tiedottajien vastuulla on, että eri viestintäkanavien tiedot ovat ajantasalla. Tiedottajat toimivat yhteistyössä muiden valiokuntalaisten kanssa tehtäviensä toteuttamisessa. Tiedottajien välisestä työnjaosta sovitaan erikseen uusien tiedottajien kanssa. Pestissä vaaditaan kykyä toimia suomeksi ja mahdollisesti tarvittaessa myös englanniksi.

Kenelle pesti sopii?

Tiedottajan pesti soveltuu kenelle tahansa kynän varressa viihtyvälle ja kehitysyhteistyöstä ja sisällön luomisesta kiinnostuneelle. Pestissä voi soveltaa omaa osaamistaan ja luovuuttaan sekä visuaalisesti että sanallisesti. Tiedottajan pesti ei ole erityisen työläs, mutta tiedottajien tulisi osallistua säännöllisesti kehitysyhteistyövaliokunnan kokouksiin ja tapahtumiin. 

Mitä tiedottajan pestistä hyötyy?

Tiedottajana pääsee käyttämään mm. kirjoitustaitoja, tietotekniikan taitoja ja kehittymään sisällön luojana. Pestissä oppii hyödyllisiä työelämä- ja viestintätaitoja ja samalla saa kattavan käsityksen HYYn ja kehitysyhteistyövaliokunnan toiminnasta sekä kehitysyhteistyöstä yleisesti. Tänä vuonna tiedottajana saa osallistua erityisesti sosiaalisen median kanavien uudistamiseen ja ideointiin HYYn uuden ilmeen myötä. Tiedottajana toimiminen on mukavaa, luovaa ja hyödyllistä!

Pestissä voi aloittaa haluamansa mukaan heti tai syyslukukauden alkaessa. Heti aloitettaessa pestissä voi toimia rinnakkain nykyisen tiedottajan kanssa ja näin tutustua rauhassa valiokunnan toimintaan ja pestiin. Tällöin täysin itsenäinen työ alkaa vasta syksyllä. 

Jos kiinnostuit tai kaipaat lisätietoja, ota yhteyttä:
Emma Koponen
Kehitysyhteistyövaliokunnan puheenjohtaja 2019
emma.a.koponen@helsinki.fi 

Voit myös liittää mukaan lyhyen esittelyn itsestäsi ja miksi tiedottajan pesti kiinnostaa sinua. 

Tervetuloa mukaan kehyvaliokuntaan!
Lisätietoa löydät kehitysyhteistyövaliokunnan Facebook-sivuilta:
https://www.facebook.com/HYYKehyvaliokunta/