Media & arkisto

Hannele Kirveskoski HYYn asiantuntijaksi

21.11.2017

HYYn hallitus on valinnut Hannele Kirveskosken toimeentulosta ja kansainvälisistä asioista vastaavaksi asiantuntijakseen. 

Kirveskoski siirtyi tehtäviinsä Diakin opiskelijakunta O’Diakosta. Siellä hän vastasi tuutoroinnista, kansainvälisyydestä ja sosiaalipoliittisista asioista. Kirveskoski on aloittanut tehtävissään HYYllä lokakuun lopulla. Asiantuntijana Kirveskoski vastaa toimeentuloon ja kansainvälisyyteen liittyvistä asioista, kuten opintotuki- ja toimeentuloasioiden seuraamisesta ja niihin vaikuttamisesta sekä muutoksista viestimisestä jäsenistölle. Lisäksi hänen toimenkuvaansa kuuluu Helsingin yliopiston kansainvälistymisen seuraaminen ja kansainväliseen liikkuvuuteen liittyvät asiat. 

Kirveskoski toimii myös HYYn toisena opiskelijoiden häirintäyhdyshenkilönä. Häirintäyhdyshenkilöön voi ottaa luottamuksellisesti yhteyttä, mikäli on kokenut tai havainnut häirintää, kiusaamista tai epäasiallista kohtelua esimerkiksi opintojen tai järjestötoiminnan piirissä. Yhteyttä voi ottaa, jos tahtoo neuvoja ja tukea tilanteen selvittämiseen, tai sitten asiasta voidaan vain keskustella. 

‘’Aloitukseni HYYllä on ollut vauhdikas, sillä tänä syksynä opiskelijoiden asumisen tuet ovat olleet myllerryksessä ja lakisääteiset lukukausimaksut on otettu käyttöön EU:n ja ETA-maiden ulkopuolelta saapuville opiskelijoille. HYY on tunnettu asiantuntevasta ja rohkeasta edunvalvontatyöstään ja inhimillisistä arvoistaan, ja tätä kaikkea tahdon osaltani olla edistämässä’’, Kirveskoski kertoo. 

28-vuotias Kirveskoski on valmistunut valtiotieteiden maisteriksi Helsingin yliopistosta. Kirveskosken toimi on sijaisuus, joka kestää 30.9.2018 saakka.