Media & arkisto

Hae projektityöntekijäksi edistämään HYYn yhdenvertaisuustyötä!

17.05.2019

Palatko halusta kehittää opiskelijajärjestöjen toimintaa? Ovatko yhdenvertaisuuteen, tasa-arvoon ja esteettömyyteen liittyvät kysymykset lähellä sydäntäsi?

Helsingin yliopiston ylioppilaskunta HYY on 151 vuotta täyttävä, 26 000:lla jäsenellään Suomen suurin ylioppilaskunta, jonka piirissä toimii noin 250 opiskelijajärjestöä.

Haemme kokopäiväistä projektityöntekijää edistämään HYYn yhdenvertaisuustyötä keskittyen erityisesti opiskelijajärjestötoimintaan. Projektityöntekijänä pääset niin kehittämään olemassa olevaa kuin luomaan uutta: suunnittelet, toteutat ja kehität HYYn yhdenvertaisuustoimintaa yhdessä ylioppilaskunnan yhdenvertaisuudesta vastaavien hallituksen jäsenten sekä asiantuntijoiden kanssa. Pääset luomaan ylioppilaskuntaan uusia käytänteitä ja rakenteita, joiden avulla parannetaan opiskelijajärjestöjen ja sitä kautta koko ylioppilaskunnan yhdenvertaisuutta.

Projektityöntekijän tehtäviin kuuluvat esimerkiksi yhdenvertaisuusaiheisten ohjeistusten ja materiaalien laatiminen, koulutusten järjestäminen HYYn piirissä toimiville opiskelijajärjestöille sekä näistä viestiminen. Lisäksi projektityöntekijä pääsee suunnittelemaan tulevaisuuden koulutusten rakenteita ja aikatauluja suhteessa järjestöille suunnattuihin muihin koulutuksiin.

Tehtävä edellyttää perehtyneisyyttä yhdenvertaisuus- ja tasa-arvokysymyksiin, itsenäistä työotetta ja viestinnällisiä valmiuksia. Arvostamme hyvää ruotsin ja englannin kielen taitoa sekä yhdenvertaisuuteen liittyvän lainsäädännön ja tietosuoja-asioiden tuntemusta. Tehtävä on määräaikainen alkaen 12.8.2019 tai sopimuksen mukaan ja päättyen 20.12.2019. Työ on kokoaikainen (37,5 h viikossa) ja työstä maksetaan ylioppilaskuntien TES:n mukaista palkkaa mahdollisine koulutus- ja kokemuslisineen.

HYY korostaa toiminnassaan monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta. Toivomme hakijoiksi mahdollisimman runsaslukuista joukkoa eritaustaisia ihmisiä.

Haku päättyy sunnuntaina 2.6.2019 klo 20.00. Lähetä meille vapaamuotoinen, enintään sivun pituinen hakemuksesi ja liitä mukaan ansioluettelosi. Lähetä hakemus osoitteeseen hallinto@hyy.fi otsikolla "Projektityöntekijä". Mahdolliset haastattelut
pidetään tiistaina tai keskiviikkona 4.-5.6.2019.


Lisätietoja:

Lisätietoja antaa pääsihteeri Aaro Riitakorpi (0400 816 426), aaro.riitakorpi@hyy.fi ja asiantuntija Hannele Kirveskoski (050 543 9608), hannele.kirveskoski@hyy.fi.