Media & arkisto

FLORA 2016 tulee! Ilmoittautuminen alkaa 25.4.

21.04.2016

Kevättä ja Floran päivää juhlitaan tänäkin vuonna yhteisvoimin Helsingin yliopiston opiskelijoiden ja henkilökunnan kesken perjantaina 13.5. kello 15-20. Tällä kertaa kevättunnelma valtaa Kumpulan, kun Physicum (Gustaf Hällströminkatu 2A) täyttyy musiikista, ohjelmasta, ruoka- ja juomatarjoiluista tieteen iloa unohtamatta. 

Musiikkikorvaa ja tanssijalkaa hemmotellaan bändin ja DJ:n voimin, aivojen sisältöä pääsee muokkaamaan runolliseen muotoon ja itsensä pääsee ikuistamaan photoboothissa. Lisäksi mukana minieläimiä, opiskelijahuonekierroksia ja monipuolista tiedeohjelmaa, jossa Matemaattis-luonnontieteellisen tiedekunnan laitokset katsovat tulevaisuuteen. Vatsan täytteestä ja kurkun kuivuudesta huolehditaan juomatarjoilujen sekä ruokarekkojen avulla.

Kello 15-17 on mahdollisuus päästä tutustumaan Kumpulan kätköihin, kun asiantuntijat kierrättävät kiinnostuneita Kumpulan upeassa kasvitieteellisessä puutarhassa, elämyksellisessä Kemianluokka Gadolinissa, Ilmaisinlaboratoriossa, Seismologian instituutissa ja Kiihdytinlaboratoriossa. Näille kierroksille on erillinen ilmoittautuminen, joten niihin voi osallistua, vaikkei itse juhlaan tulisikaan! 

Lisätietoa ohjelmasta, tutustumiskierroksista ja tarjoiluista löytyy tapahtuman nettisivuilta:
www.hyy.fi/flora2016

Tapahtumaan ilmoittaudutaan ennakkoon. Sekä yliopiston henkilökunnalle, että opiskelijoille on molemmille varattu 250 vieraan kiintiö. Ilmoittautuminen alkaa maanantaina 25.4. klo 12:00, jolloin ilmoittautumislinkki julkaistaan Flammassa. Linkki julkaistaan myös tapahtuman Facebook-sivulla sekä nettisivuilla www.hyy.fi/flora2016

Floran päivän virallinen hashtag on #FLORA2016

Lämpimästi tervetuloa kaikki yliopistolaiset! 

(Emme juhli Floran päivää Kumtähden kentällä!)