Media & arkisto

Erikoisjärjestely opiskelijakortittomille uusille opiskelijoille VR:n junissa

12.09.2013

TIEDOTE 10.9.2013

Syyskuun 2013 ajan poikkeusjärjestelynä niille uusille yliopistojen sekä Laurea-ammattikorkeakoulun, Metropolia-ammattikorkeakoulun ja Saimaan ammattikorkeakoulun opiskelijoille, jotka eivät ole viivästyksen takia vielä saaneet Frank-palvelun kautta tilattua opiskelijakorttiaan, VR:n opiskelija-alennuksen saa näyttämällä korkeakoulun myöntämän virallisen läsnäolotodistuksen ja voimassaolevan henkilöllisyystodistuksen. Muistathan ottaa läsnäolotodistuksen ja henkilöllisyystodistuksen mukaan myös junaan lipuntarkastusta varten.

Frank-palvelun kautta tilattavien opiskelijakorttien tilausjärjestelmä on vaihtunut kesän aikana ja uusi järjestelmä on ollut ensimmäistä kertaa käytössä nyt syksyllä 2013. Alussa aina sattuu ja tapahtuu, niin myös tässä tapauksessa. Muutamien vaikeuksien ja lastentautien aiheuttamien hidastusten jälkeen prosessi on kunnossa ja painokoneet tuottavat kortteja rullat hehkuen painattajan maksimikapasiteetilla. Alkuvaikeuksien jälkeen opiskelijakorttien painatus on nyt alkanut ja uusien opiskelijoiden kortit ovat tulossa.

Aiemmin opintonsa aloittaneiden tulee entiseen tapaan päivittää uusi lukuvuositarra opiskelijakorttiin. Uudet opiskelijat voivat siirtyä käyttämään opiskelijakorttiaan myös VR:llä heti sen saatuaan.

Lisätietoja:
Kaupallinen johtaja Lassi Rönkkönen, lassi.ronkkonen(at)vr.fi, 040 862 1083, VR

Pääsihteeri Juha Töyrylä, juha.toyryla(at)syl.fi, 041 515 2229, Suomen ylioppilaskuntien liitto SYL ry.

Pääsihteeri Jani Hyppänen, jani.hyppanen(at)samok.fi, 050 389 1010, Suomen ammattikorkeakouluopiskelijakuntien liitto – SAMOK ry.