Media & arkisto

Best international teacher – Paras kansainvälinen opettaja 2015

25.09.2015

Ylioppilaskunta palkitsee vuoden parhaan Helsingin yliopistossa vieraalla kielellä opettavan opettajan.  Oletko törmännyt säkenöivään luennoitsijaan, omistautuneeseen ohjaajaan tai muuten vain erinomaiseen opettajaan, joka opettaa muulla kielellä kuin suomeksi tai ruotsiksi? Jos olet, ehdota häntä ylioppilaskunnalle.


Ehdotuksia käsittelemään kootaan raati, joka tekee ehdotuksen palkinnon saajasta HYYn hallitukselle. Lopullisen päätöksen palkinnon saajasta tekee HYYn hallitus 26.11.2015.  Parhaan kansainvälisen opettajan palkitsemisessa huomioidaan palkittavan opiskelijamyönteisyys, asiantuntevuus, aktiivinen asenne opetuksen kehittämiseen sekä rakentavan palautteen antaminen ja vastaanottaminen. Palkinto jaetaan Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan vuosijuhlilla 26.11.


Ehdotukset tulee tehdä e-lomakkeella perjantaihin 23.10.2015 klo 12.00 mennessä:
https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/63592/lomake.html


Ehdotuksia saa tehdä kuka tahansa yliopistoyhteisön jäsen tai jäsenjärjestö. Palkittavan henkilön tulee olla Helsingin yliopiston opetustehtävissä. Perusteluissa tulee käyttää esimerkkejä siitä, millä tavalla ehdotettu henkilö täyttää asetetut kriteerit. Lisäksi hakemukseen voi liittää opiskelijoiden ja muiden yliopistoyhteisön jäsenten kommentteja tai muita soveltuvia näytteitä ehdokkaan ansioista.


Parhaan kansainvälisen opettajan palkintoon soveltuvat Magister Bonus -palkinnon kriteerit ja ehdotusohjeet, joista voi lukea lisää HYYn verkkosivuilta: http://hyy.helsinki.fi/fi/opiskelijalle/opiskelun-tuki/hyy-tukee-oppimis...


Lisätiedot:

Susanna Jokimies, HYYn hallituksen jäsen

p. 050 543 9611

susanna.jokimies (at) hyy.fi