Järjestöille

Tilat ja varauskalenteri

Alina-sali

Uusi ylioppilastalo (Mannerheimintie 5), A-rappu, 3. kerros

Alina-sali on noin 100 hengen tilaisuuksiin soveltuva juhlatila Uudella ylioppilastalon kolmannessa kerroksessa. Tilaan on asennettu kiinteästi kaiuttimet, mikseri Pro Mixer DX2000USB ja valokalusto. Tilan yhteydessä on keittiö, jossa on kaksi keraamista liettä, kaksi uunia, lämpökaappi, nopea astianpesukone ja jääkaappi sekä pakastin. Salin pöydän koko on 200x80 cm. Alina-sali ei ole esteetön.

HYYn piirissä toimivat järjestöt voivat käyttää Alina-salia kaksi kertaa lukukaudessa. Käyttökorvaus on 70 € per juhla-/biletilaisuus. Tilaa voi varata keväällä ja syksyllä järjestettävien varauskierrosten aikana. Ajankohtaista tietoa tilavarauksista saat HYYn Järjestötiedotteesta (täältä). Jämävuoroja voi tiedustella HYYn palvelutoimistosta.

Alina-sali on tarkoitettu vain HYYn piirissä toimivien järjestöjen omaan käyttöön ja sen käyttöä koskevat Alina-salin käyttösopimuksen ehdot. Varatun tilan käyttämättä jättämisestä peritään sakko. Alina tulee peruuttaa kaksi viikkoa ennen tilaisuutta. Tämän jälkeen peritään 70 euron sakko. Kaikki Alina-salia koskevat ohjeet on koottu Alina-vihkoon.

Käyttöpantti on 100 euroa.