Virheviesti

Notice: Only variables should be passed by reference funktiossa hyy_utils_i18n_translate_path() (rivi 203 tiedostossa /biz/1/hyy/git/drupal/modules/hyy_utils/hyy_utils.module).×
  1. Ilmoittaudu rastinpitäjäksi Fuksiseikkailuun 2019!
  2. Fuksiseikkailun rasti-info 8.8.
  3. Ilmoita järjestösi Avajaiskarnevaaleille
  4. Järjestöt kesäkuntoon -seminaarin ilmoittautuminen auki perjantaihin 17.5. asti!
  5. Järjestötoimijoiden piknik 8.6.
  6. Tilankäyttäjille: Talousjohtokunnan tilakierros 21.5. klo 13-16
  7. Tule mukaan helpottamaan yhdistyslakia ja yhteisöllistä kansalaistoimintaa!
  8. Hae kalustetukea!

1 Ilmoittaudu rastinpitäjäksi Fuksiseikkailuun 2019!

Syksyn eeppisin tapahtuma Fuksiseikkailu tulee taas! Ilmoittautuminen rastinpitäjäksi Fuksiseikkailuun 2019 on nyt auki. 

Jokainen HYYn piirissä toimiva järjestö voi ilmoittautua pitämään rastia Fuksiseikkailuun!

Ilmoita järjestösi mukaan: https://www.lyyti.in/fuksiseikkailu2019rastit

Ilmoittautuminen päättyy 15.8.2019 klo 23.59.

Miksi fuksiseikkailussa kannattaa pitää rastia? Millainen on hyvä rasti?

Näihin kysymyksiin löydät vastauksen Fuksiseikkailun nettisivuilta: http://www.fuksiseikkailu.fi/rastinpitajaksi/

Kysyttävää rasteista? Lisätietoja antaa:
Samuli De Pascale
samuli.depascale@hyy.fi

======================

2 Fuksiseikkailun rasti-info 8.8.

Tervetuloa ensimmäiseen Fuksiseikkailun rasti-infoon 8.8. Alina-saliin (Mannerheimintie 5 A, 5. krs) kello 18. 

Ilmoittautuminen infoon: https://www.lyyti.in/2019fuksiseikkailuinfo1

======================

3 Ilmoita järjestösi Avajaiskarnevaaleille

Haluaako järjestösi osallistua tänä vuonna Avajaiskarnevaaleille? Ilmoittautuminen on nyt auki! Viime vuonna meitä oli keskustakampuksella peräti 170 järjestöä! Tänä vuonna Avajaiskarnevaaleja vietetään maanantaina 2.9.2019 keskustakampuksella.

Ilmoitathan järjestösi mukaan mahdollisimman pian. Ilmoittautumisen takaraja on 15.8. klo 23.59. HUOM! Voitte myös muokata tätä lomaketta takarajaan saakka ilmoittautumisen jälkeen saamanne vahvistusviestin kautta.

Ilmoita järjestösi mukaan täällä: https://www.lyyti.in/avajaiskarnevaalit2019

======================

4 Järjestöt kesäkuntoon -seminaarin ilmoittautuminen auki perjantaihin 17.5. asti!

Ensi kertaa järjestettävässä seminaarissa tarjotaan eväitä järjestötoimijoille kevään paketointiin ja syksyyn valmistautumiseen. Kesälomalle on paljon mukavampi siirtyä, kun kevään asiat eivät jää roikkumaan ja syksynkin aloitusta suunniteltu niin, ettei se pääse jälleen kerran yllättämään.

Varmista paikkasi seminaarissa ja samalla hieman huolettomampi kesäloma!

Ilmoittautuminen: https://bit.ly/2YfMx9G

Lisätietoja tilaisuuden Facebook-tapahtumasta: https://www.facebook.com/events/2262195500708182/

Kysyttävää? Ota rohkeasti yhteyttä järjestövaliokunnan puheenjohtajaan Lovisa Hirvoseen, lovisa.hirvonen@helsinki.fi, 050 3652 544

======================

5 Järjestötoimijoiden piknik 8.6.

Tule viettämään kesäpäivää rennosti piknik-hengessä yhdessä muiden järjestötoimijoiden kanssa. Piknik-vilttien äärelle ovat tervetulleita kaikki nykytoimijat järjestövuosien määrään katsomatta - myös järjestövaliokunnan alumnit ovat erittäin tervetulleita!

Piknikillä tarjoillaan valiokunnan puolesta pientä syötävää ja juotavaa. Lisäksi luvassa rentoja, järjestö-teemaisia aktiviteettejä.

Lisätietoja saat pian julkaistavasta Facebook-tapahtumasta tai valiokunnan puheenjohtajalta Lovisa Hirvoselta, lovisa.hirvonen@helsinki.fi.

======================

6 Tilankäyttäjille: Talousjohtokunnan tilakierros 21.5. klo 13-16

Talousjohtokunta kiertää HYYn järjestötiloissa 21.5. klo 13-16. Kierroksella tarkastetaan tilojen kuntoa sekä siisteyttä.

Muistakaa siis siivota tilat ja pitää niistä muutenkin hyvää huolta!

======================

7 Tule mukaan helpottamaan yhdistyslakia ja yhteisöllistä kansalaistoimintaa!

Oikeusministeriön työryhmä selvittää, miten yhdistysten ja muiden kansalaistoimijoiden toimintamahdollisuuksia voitaisiin parantaa ja lisätä. Tavoitteena on edistää kansalaistoimintaa ja kehittää kevyemmin säänneltyjä toimintamuotoja.

Nykyisten haasteiden ja mahdollisuuksien tunnistamiseksi sekä vaihtoehtojen kehittämiseksi kerätään keväällä 2019 tietoja yhdistyksiltä ja muilta kansalaistoimijoilta. Tavoitteena on saavuttaa mahdollisimman suuri ja kattava joukko erilaisia toimijoita.

Ensi vaiheessa voit osallistua tietojen keräämiseen sekä ehdottaa ratkaistavia asioita ja ottaa kantaa muihin ehdotuksiin vastaamalla kyselyyn. Sillä kerätään tietoja ja näkemyksiä lainsäädännön ja käytäntöjen kehittämistarpeista.

Lisätietoja:

https://bit.ly/2YmXdDA

======================

8 Hae kalustetukea!

HYY tukee järjestötilojen sisustamiseksi tehtäviä kalustehankintoja. Tuki on tarkoitettu pääsääntöisesti HYYn tiloissa toimivien järjestöjen kalustehankintoihin ja määräraha kohdistetaan lähinnä pöytien, tuolien, lukollisten kaappien ja muiden sisustustarvikkeiden hankintaan. Toiveena on, että kalusteet lisäisivät järjestötilojen viihtyisyyttä ja järjestöjen halua pitää tiloistaan entistäkin parempaa huolta.

Kalustetukea jaettaessa kiinnitetään huomiota mm. seuraaviin seikkoihin: hankinnan ekologisuus, kestävyys ja tarpeellisuus. Kalustetuen ei ole tarkoitus kattaa koko hankinnan hintaa, vaan tukea hakevan järjestön odotetaan myös osallistuvan hankinnan rahoittamiseen. 

Keväällä 2019 kalustetukea järjestöille jaetaan n. 1500 €.

Tukea voi hakea järjestöasiantuntijalta ympäri vuoden ja sitä haetaan vapaamuotoisella hakemuksella, josta tulee käydä ilmi seuraavat seikat:

-hakeva järjestö/järjestöt

-hankittava kaluste

-budjetti

-perustelut hankinnalle

Hakemukset voi lähettää sähköpostitse osoitteella jarjesto(at)hyy.fi tai postitse osoitteeseen Helsingin yliopiston ylioppilaskunta, PL 1099, 00101 HELSINKI. Tukea saaneiden järjestöjen tulee toimittaa hankinnan kuittikopiot samaan osoitteeseen viimeistään neljän kuukauden kuluttua tuen myöntämisestä.

Lisätietoja:

Asiantuntija (järjestöt) Jaakko Kalske
050 537 3798
jaakko.kalske@hyy.fi