Virheviesti

Notice: Only variables should be passed by reference funktiossa hyy_utils_i18n_translate_path() (rivi 203 tiedostossa /biz/1/hyy/git/drupal/modules/hyy_utils/hyy_utils.module).×

1. Ilmianna Järjestösankari!
2. Osallistu HYYn Järjestökilpailuihin 4.11. mennessä!
3. Save the date! Koulutuksia ja tapahtumia järjestötoimijoille!
4. Alina-salin varauskierrokset keväälle 2019 
5. #HYYtymättömät-verenluovutuskampanja alkaa 1.10.2018!
6. Hae kalustetukea!
7. Järjestä HYY150 X Järjestö -juhlat ja voita sauna-ilta!


1. Ilmianna järjestösankari!

Ilmianna oman järjestösi ahkera puurtaja tai positiivinen ja innostava supersankari, joka ansaitsee tunnustuksen tärkeästä työstään. Lisätietoja: https://hyy.helsinki.fi/fi/node/13343#sankarit . Järjestösankarin voi ilmiantaa osoitteessa bit.ly/jarjestosankarit2018


Deadline ilmiannoille on 4.11. klo 15.


2. Osallistu HYYn Järjestökilpailuihin 4.11. mennessä!


Järjestökilpailut ovat täällä taas!

Tänä vuonna kilpaillaan parhaasta haalarimerkistä, järjestölehdestä, yhteistyöstä, sitsilaulusta, järjestötilasta sekä BOOST365 -kilpailussa järjestöaktiivien hyvinvoinnista huolehtimisesta. Tarkemmat tiedot ja ohjeet osallistumiseen löytyvät HYYn sivuilta osoitteesta hyy.fi/jarjestokilpailut.
 
Osallistuminen kaikkiin kilpailuihin tapahtuu lomakkeella bit.ly/jarjestokilpailut2018
Kaikkiin kilpailuihin ilmoittautuminen päättyy 4.11. klo 15.


3. Save the date! Koulutuksia ja tapahtumia järjestötoimijoille!

Puheenjohtajaseminaari II 13.11.
Vuoden toisessa puheenjohtajaseminaarissa käydään läpi muun muassa vuoden isoimpia onnistumisia ja turhautumisenaiheita sekä mitä vielä pitäisi tehdä. Seminaari on suunnattu järjestöjen väistyville ja uusille puheenjohtajille.

Järjestögaala 21.11.
Tuntuuko siltä, että järjestöhommissa ei saa riittävästi kiitosta? Ei hätää, toista kertaa järjestettävässä järjestögaalassa pääset kiitettäväksi ahkerasta työstäsi hyvässä seurassa! Illan aikana julkistetaan myös järjestökilpailujen voittajat sekä ilmiannetut järjestösankarit!

Huominen tehdään nyt -tapahtuma 26.11.
HYY150 -juhlavuoden osana oleva tapahtuma keskittyy tulevaisuuteen ja sen rakentamiseen. Klo 18-18.45 ohjelmassa järjestötoimijoille relevanttia tulevaisuudenrakentamista!

Tilinpäätösilta 4.12.  
Vuosi lähenee loppuaan ja järjestön tilinpäätös häämöttää horisontissa. Mutta mitä tasetilille kirjataan? Mitä kaikkea tilinpäätökseen kuuluu? Mitä eroa on taseen vastaavalla ja vastattavalla? Kuka allekirjoittaa tilinpäätöksen? HYY järjestää taloudenhoitajille suunnatun tilinpäätösillan 4.12., missä opetellaan tekemään yhdistyksen tilinpäätös.


4. Alina-salin varauskierrokset keväälle 2019

Alina-salin varauskierrokset ovat käynnissä. Alina-salia voi varata varauskierrosten aikana.


Varsinaisia varauskierroksia on syksyllä kaksi kappaletta. Lisäksi järjestetään ennakkovarauskierros. Näillä kierroksilla järjestö voi saada yhteensä kaksi (2) Alina-vuoroa keväälle 2019. Varaukset tehdään kunkin varauskierroksen omalla sähköisellä lomakkeella. Lisätietoa Alina-salin varauskierroksista ja linkit varauslomakkeisiin: https://hyy.helsinki.fi/fi/blog/alina-salin-varauskierrokset-keväälle-2019


5. #HYYtymättömät-verenluovutuskampanja alkaa 1.10.2018!

HYY ja Konstruktio haastavat kaikki järjestöt verenluovutukseen 1.10.-30.11.2018!

Määrällisesti ja jäsenmäärään suhteutettuna eniten luovuttaneet järjestöt voittavat HYYn Sivistys-saunatilan käyttöönsä!

Osallistuminen on helppoa!
1. Perusta järjestöllesi ryhmä www.veripalvelu.fi/ryhmat tai päivitä jo olemassa olevan ryhmän tiedot sanomatalo.verenluovutus@veripalvelu.fi

2. Varaa aika ryhmälle verenluovutukseen sanomatalo.verenluovutus@veripalvelu.fi ja tee Sovinko luovuttajaksi –testi (www.sovinkoluovuttajaksi.fi)

3. Kerro luovutuspaikalla järjestösi nimi. Saat haalarimerkin ja lisäät käyntisi oman järjestösi käynteihin.

Lisätietoja voit kysyä Johanna Sarkamalta (Konstruktio ry) johanna.sarkama@helsinki.fi


6. Hae kalustetukea!


HYY tukee järjestötilojen sisustamiseksi tehtäviä kalustehankintoja. Tuki on tarkoitettu pääsääntöisesti HYYn tiloissa toimivien järjestöjen kalustehankintoihin ja määräraha kohdistetaan lähinnä pöytien, tuolien, lukollisten kaappien ja muiden sisustustarvikkeiden hankintaan. Toiveena on, että kalusteet lisäisivät järjestötilojen viihtyisyyttä ja järjestöjen halua pitää tiloistaan entistäkin parempaa huolta.

Kalustetuki on vapaasti haettavissa järjestösihteeriltä ympäri vuoden. Hankesuunnitelman sisältävät hakemukset voi lähettää sähköpostitse osoitteella jarjestosihteeri(at)hyy.fi tai postitse osoitteeseen Helsingin yliopiston ylioppilaskunta, PL 1099, 00101 HELSINKI. 


7. Järjestä HYY150 X Järjestö -juhlat ja voita sauna-ilta!HYY150-juhlavuosi huipentuu unohtumattomaan vuosijuhlaviikonloppuun 24.-25.11., ja kannustamme kaikki järjestöt mukaan tähän kaikkien aikojen eeppisimpään juhlaviikonloppuun. Juhla alkaa lauantaina pöytäjuhlalla Vanhalla ylioppilastalolla, jatkuu läpi yön The Circuksessa HYY150 Synttäribileissä ja huipentuu sunnuntaina silliksellä, jossa juhlitaan rennossa meiningissä yhdessä opiskelijoiden ja alumnien kanssa.

Jokaisen HYYn jäsenen ja järjestön pitäisi päästä osaksi tätä suurta juhlaa, mutta pöytäjuhlan paikat ovat valitettavasti rajalliset. Järjestämällä omannäköiset HYY150-juhlat järjestönne jäsenille, voimme kaikki yhdessä juhlistaa 150-vuotiasta ylioppilaskuntaamme ympäri Helsinkiä samanaikaisesti. Juhlien ei tarvitse olla pönötystä tai täynnä virallisuuksia, vaan juuri teidän järjestönne näköiset. Sopiiko teille parhaiten cocktail-tilaisuus, sitsit vai rento hengailu vujubingoa pelaillessa? Tyyli on vapaa!

Juhlissa voitte halutessanne seurata vuosijuhlaa Vanhalta ylioppilastalolta suorana ja mikä parasta osallistua juhlaan itse omista juhlistanne. Euroviisu-tyyliin näytämme vuosijuhlassa Vanhalla ylioppilastalolla lyhyitä videotervehdyksiä järjestöjenne juhlista. Keräämme myös kaikki HYY150 X Järjestö -juhlat yhteiselle kartalle, jotta voimme yhdessä seurata, kuinka HYY150 näkyy ja kuuluu ympäri kaupunkia ja jokaiselle opiskelijalle! Ilmoita järjestösi mukaan osoitteessa: https://www.lyyti.in/HYY150XOrganisations. Kaikkien juhlien järjestäjien kesken arvotaan ilmainen käyttökerta kattosauna Sivistykselle keväälle 2019.

HYY150 X Järjestö -juhlien jälkeen ilta jatkuu tietysti säkenöivissä HYY150 Synttäribileissä The Circuksessa. Järjestöt voivat ostaa edullisempia lippupaketteja Synttäribileisiin 17.10. alkaen.

Alina-salin varauskierrokset keväälle 2019 15.10.-11.11.

Varauskierrokset Alina-salin kevään vuoroille alkavat pian.
Alina-salia voi varata varauskierrosten aikana. Varsinaisia varauskierroksia on syksyllä kaksi kappaletta. Lisäksi järjestetään ennakkovarauskierros. Näillä kierroksilla järjestö voi saada yhteensä kaksi (2) Alina-vuoroa keväälle 2019. Varaukset tehdään kunkin varauskierroksen omalla sähköisellä lomakkeella.

Kunkin varaavan järjestön tulee käydä Alina-salin käyttökoulutus kuluvan vuoden aikana. Koulutus tulee olla käytynä ennen järjestön varausta. Alina-salin koulutuksia järjestetään jälleen alkukeväästä ja niistä tiedotetaan myöhemmin. Mikäli järjestö ei osallistu koulutuksiin, varaus raukeaa.

Alina-salin käyttöä koskevat HYYn juhlatilojen käyttösopimuksen ehdot löytyvät osoitteesta;
https://hyy.helsinki.fi/sites/default/files/juhla-_kokous-_ja_saunatilojen_ehdot_alina.pdf

Järjestöjen tulee tarkistaa kulloinkin vapaana olevat vuorot ylioppilaskunnan sähköisestä kalenterista osoitteesta http://tilavaraus.hyy.fi


Ennakkovaraus


Ennakkovarauskierros on auki 15.10. klo 12:00 – 22.10. klo 23:59. Tällöin järjestöillä on mahdollisuus varata juhlatiloja ennakkoon ennen varsinaisten varauskierrosten alkamista mikäli järjestöllä on hyvin perusteltu syy hakea jotain tiettyä päivää. Ennakkovarauskierroksen piiriin kuuluvat siis esimerkiksi vuosijuhlat, vuosijuhlien jatkot ja tietyn päivämäärän tapahtumat.

Mikäli järjestölle myönnetään Alina-salin vuoro ennakkokieroksella, se EI voi hakea vuoroa 1. varsinaisella varauskierroksella, vaan voi saada toisen käyttövuoronsa vasta 2. varsinaisella kierroksella.

Ennakkovarauskierroksen varauslomake: bit.ly/alinaennakko


Päätökset ennakkovarauksista tekee HYYn Järjestövaliokunta yhdessä hallituksen järjestövastaavan ja järjestöasiantuntijan kanssa 24.10. klo 17:00-19:30.


Varsinaiset varauskierrokset


Varaukset tehdään kahdessa kierroksessa, joissa molemmissa voi hakea yhtä vuoroa Alinaan, mikäli järjestölle ei myönnetty ennakkovarauksella vuoroa. Järjestöjen tulee tarkistaa kulloinkin vapaana olevat vuorot ylioppilaskunnan sähköisestä kalenterista osoitteesta http://tilavaraus.hyy.fi
Mikäli järjestö yrittää varata jo varattuja päiviä, voi se vaikuttaa negatiivisesti vuoron saamiseen. Järjestö saa varata vain yhden (1) vuoron kierroksella, mutta lomakkeessa ilmoitettavia päivämäärävaihtoehtoja on hyvä olla useampia.

Varauksen saapumisaika ei vaikuta tilan saamiseen, mutta puutteellisia tai myöhästyneitä hakemuksia ei käsitellä. Jos varauksissa esiintyy päällekkäisyyksiä, pyritään kaikille järjestöille tarjoamaan jotakin niiden toivomista päivämääristä. Mikäli tämä ei ole mahdollista, ratkaistaan monen toivoman vuoron saaja arpomalla. Vuorojen jakamisesta, järjestelystä ja arvonnasta vastaa Järjestövaliokunta. Varaavan järjestön nimeämän yhteyshenkilön tulee olla tavoitettavissa puhelimella varauskierrosten päätyttyä kun varauksia käsitellään, jotta järjestölle voidaan tarvittaessa tarjota muita vuoroja. Järjestöjen olisi hyvä miettiä myös vaihtoehtoisia päivämääriä siltä varalta, että alkuperäiset varaustoiveet menevät päällekkäin toisten järjestön varaustoiveiden kanssa.


I kierros

Varausaika: 25.10. klo 12:00 - 31.10. klo 12:00
Varaukset tehdään lomakkeeseen: bit.ly/alinafirst
Varausten käsittely: 1.11. klo 17-19:30


II kierros

Varausaika: 5.11. klo 12:00 - 11.11. klo 12:00
Varaukset tehdään lomakkeeseen: bit.ly/alinasecond
Varausten käsittely: 12.11. klo 17-19:30


Varaukset päivitetään sähköiseen kalenteriin kunkin kierroksen jälkeen ja varausta hakeneille järjestöille laitetaan viestiä päätöksistä sähköpostitse.


Varaukset kierrosten jälkeen


Jäljelle jääneitä vapaita vuoroja voi tiedustella 14.11. alkaen HYYn palvelutoimistosta. Vapaat vuorot näkyvät varauskierrosten jälkeen HYYn varauskalenterista osoitteessa http://tilavaraus.hyy.fiMikäli Alina-salin varauskierroksista on kysyttävää, voitte olla yhteydessä Järjestövaliokunnan puheenjohtajistoon: jarjestovaliokunta@hyy.fi tai puheenjohtajaan Lauri Grünthaliin lauri.grunthal(at)helsinki.fi, 0503277480

1 HYY150 X Järjestö 
2 Lippupaketteja järjestöille HYY150 Synttäribileisiin
3 Lippupaketteja järjestöille HYY150 Sillikselle

1 HYY150 X Järjestö


Järjestä HYY150 X Järjestö -juhlat ja voita saunailta!

HYY150-juhlavuosi huipentuu unohtumattomaan vuosijuhlaviikonloppuun 24.-25.11., ja kannustamme kaikki järjestöt mukaan tähän kaikkien aikojen eeppisimpään juhlaviikonloppuun. Juhla alkaa lauantaina pöytäjuhlalla Vanhalla ylioppilastalolla, jatkuu läpi yön The Circuksessa HYY150 Synttäribileissä ja huipentuu sunnuntaina silliksellä, jossa juhlitaan rennossa meiningissä yhdessä opiskelijoiden ja alumnien kanssa.

Jokaisen HYYn jäsenen ja järjestön pitäisi päästä osaksi tätä suurta juhlaa, mutta pöytäjuhlan paikat ovat valitettavasti rajalliset. Järjestämällä omannäköiset HYY150-juhlat järjestönne jäsenille, voimme kaikki yhdessä juhlistaa 150-vuotiasta ylioppilaskuntaamme ympäri Helsinkiä samanaikaisesti. Juhlien ei tarvitse olla pönötystä tai täynnä virallisuuksia, vaan juuri teidän järjestönne näköiset. Sopiiko teille parhaiten cocktail-tilaisuus, sitsit vai rento hengailu vujubingoa pelaillessa? Tyyli on vapaa!

Juhlissa voitte halutessanne seurata vuosijuhlaa Vanhalta ylioppilastalolta suorana ja mikä parasta osallistua juhlaan itse omista juhlistanne. Euroviisu-tyyliin näytämme vuosijuhlassa Vanhalla ylioppilastalolla lyhyitä videotervehdyksiä järjestöjenne juhlista. Keräämme myös kaikki HYY150 X Järjestö -juhlat yhteiselle kartalle, jotta voimme yhdessä seurata, kuinka HYY150 näkyy ja kuuluu ympäri kaupunkia ja jokaiselle opiskelijalle! Ilmoita järjestösi mukaan osoitteessa: https://www.lyyti.in/HYY150XOrganisations. Kaikkien juhlien järjestäjien kesken arvotaan ilmainen käyttökerta kattosauna Sivistykselle keväälle 2019.

HYY150 X Järjestö -juhlien jälkeen ilta jatkuu tietysti säkenöivissä HYY150 Synttäribileissä The Circuksessa.

Lisätietoa:
vuosijuhla@hyy.fi
https://www.hyy150.fi/osallistu


2 Lippupaketteja järjestöille HYY150 Synttäribileisiin1868 – HYY150 Synttäribileissä biletetään 150 vuoden edestä!

Koko HYY150-juhlavuosi huipentuu 24.11. ainutlaatuisiin Synttäribileisiin The Circuksessa. Ilta täyttyy juhlahumusta, glitteristä, musiikista, yllätyksistä ja ystävistä, kun juhlistamme ylioppilaskuntaamme vuosisadan ikimuistoisimmissa juhlissa. Bileet pärähtävät käyntiin klo 22, eikä tanssilattia lepää ennen aamuyön tunteja. Synttäribileiden kohokohtana on tietysti vielä yllätyksenä pidettävä esiintyjä, joka ei lavakarismallaan jätä yhtäkään juhlijaa kylmäksi. Nappaa siis kaverit kainaloon ja varmistakaa paikkanne vuosisadan bileissä, sillä näin timanttista tilaisuutta saa odottaa taas seuraavat 50 vuotta!

LIPPUPAKETTIEN MYYNTI JÄRJESTÖILLE ALKAA 17.10 KLO 12. Lippupaketteja myydään rajoitettu määrä. Paketteja voi ostaa enintään 5 per järjestö tai kaveriporukka.

Liput:

17.10.–18.11. lippupaketit 10 kpl / 120 €
24.10.–18.11. liput 15 €/kpl
Tapahtumaviikolla 19.–24.11. liput 17 €/kpl

24.10.–18.11. combo-lippu HYYn jäsenille:
Synttäribileet + Sillis 25 €/kpl

HUOM! Hinnat sisältävät narikkamaksun (3 €). Kaikkia lipputyyppejä on rajoitettu määrä, joten toimi nopeasti!

Osta lippuja: http://bit.ly./hyy150vklp

Lisätietoa:
vuosijuhla@hyy.fi
https://hyy.fi/bdayparty
https://www.facebook.com/events/275606566403100/


3 Lippupaketteja järjestöille HYY150 SillikselleUSKOMATON + HILLITÖN + HAUSKA + YLLÄTTÄVÄ + X = SILLIS?

HYY150 Sillis yhdistää opiskelijat ja alumnit juhlimaan yhdessä HYY150-juhlaviikonlopun huipennuksessa Kumpulan kampuksella Physicumissa (Gustaf Hällströmin katu 2).

Vedä päällesi verkkarit, eläinpuku tai jatka vaikka juhla-asussa koko viikonloppu. Tämä sillis tarjoaa jokaiselle jotakin. Silliksellä pääset linnukkaan lennokkaasti luikauttelemaan (tsirp tsirp), paukuttelemaan pelikonsoleja, korkkaamaan karaokekuninkuuden, bailaamaan biittien boostaamana yllätysartistin ja dj:n tahtiin, sulattelemaan sillejä ja maistamaan mocktaileja, sekä tietysti viettämään viikonloppua villeimmässä tai chilleimmässä seurassa.

LIPPUPAKETTIEN MYYNTI JÄRJESTÖILLE ALKAA 17.10. KLO 12. Lippupaketteja myydään rajoitettu määrä. Paketteja voi ostaa enintään 5 per järjestö tai kaveriporukka.

Liput:

17.10.–18.11. lippupaketit 10 kpl / 120 €
24.10.–18.11. liput 15 €/kpl
Tapahtumaviikonloppuna 24.–25.11. liput bailataan.fi-verkkokaupassa 20 €/kpl

24.10.–18.11. combo-lippu HYYn jäsenille:
Synttäribileet + Sillis 25 €/kpl

HUOM! Kaikkia lipputyyppejä on rajoitettu määrä, joten toimi nopeasti!

Osta lippuja: http://bit.ly./hyy150vklp

Lisätietoa:
vuosijuhla@hyy.fi
https://hyy.fi/sillis
https://www.facebook.com/events/1370036119795181/