Virheviesti

Notice: Only variables should be passed by reference funktiossa hyy_utils_i18n_translate_path() (rivi 203 tiedostossa /biz/1/hyy/git/drupal/modules/hyy_utils/hyy_utils.module).×

1. Fuksiseikkailun afterparty perjantaina - vielä ehdit hankkia lippusi! 

2. Järjestä HYY150 X Järjestö -juhlat ja voita sauna-ilta!

3. #HYYtymättömät-verenluovutuskampanja alkaa 1.10.2018!

4. Tapahtumaturvallisuuskoulutus 8.10. Wilhelmsson-salissa

5. Koe kampus! –hakijatapahtuma 25.10.2018 Helsingin yliopiston kampuksilla!

6. Haalarimerkit Promlerista loppuvuoden -15% alennuksella HYYn järjestöille

7. MobilePay tarjoaa helpon MyShop -maksujärjestelmän opiskelijajärjestöille ilmaiseksi käyttöön!


1. Fuksiseikkailun afterparty perjantaina - vielä ehdit hankkia lippusi!

Vielä ehdit hankkia lippusi Fuksiseikkailun Afterparty:n – yksiin vuoden taatusti suurimmista ja monialaisimmista bileistä! Bileet järjestetään The Circuksessa ja niissä on luvassa Fuksiseikkailun voittajien julkistus, timanttista oheisohjelmaa sekä tietenkin Suomen suosituimpiin artisteihin kuuluva Mikael Gabriel! Bilemusasta vastaavat Suomen Suurimmat dj’s, eli Ottopetteri ja Skenikswee. Afterpartyssa voit osallistua myös Jatkomestari-haasteeseen! Jaossa haalarimerkkejä ja nopeimmille suoriutujille LED-valosauvoja. Circuksessa pääset myös laulamaan karaokessa!
Osta jatkolippusi ennen kuin bileet ovat täynnä täältä: http://bit.ly/fsjatkot2018


2. Järjestä HYY150 X Järjestö -juhlat ja voita sauna-ilta!

HYY150-juhlavuosi huipentuu unohtumattomaan vuosijuhlaviikonloppuun 24.-25.11., ja kannustamme kaikki järjestöt mukaan tähän kaikkien aikojen eeppisimpään juhlaviikonloppuun. Juhla alkaa lauantaina pöytäjuhlalla Vanhalla ylioppilastalolla, jatkuu läpi yön The Circuksessa HYY150 Synttäribileissä ja huipentuu sunnuntaina silliksellä, jossa juhlitaan rennossa meiningissä yhdessä opiskelijoiden ja alumnien kanssa.

Jokaisen HYYn jäsenen ja järjestön pitäisi päästä osaksi tätä suurta juhlaa, mutta pöytäjuhlan paikat ovat valitettavasti rajalliset. Järjestämällä omannäköiset HYY150-juhlat järjestönne jäsenille, voimme kaikki yhdessä juhlistaa 150-vuotiasta ylioppilaskuntaamme ympäri Helsinkiä samanaikaisesti. Juhlien ei tarvitse olla pönötystä tai täynnä virallisuuksia, vaan juuri teidän järjestönne näköiset. Sopiiko teille parhaiten cocktail-tilaisuus, sitsit vai rento hengailu vujubingoa pelaillessa? Tyyli on vapaa!

Juhlissa voitte halutessanne seurata vuosijuhlaa Vanhalta ylioppilastalolta suorana ja mikä parasta osallistua juhlaan itse omista juhlistanne. Euroviisu-tyyliin näytämme vuosijuhlassa Vanhalla ylioppilastalolla lyhyitä videotervehdyksiä järjestöjenne juhlista. Keräämme myös kaikki HYY150 X Järjestö -juhlat yhteiselle kartalle, jotta voimme yhdessä seurata, kuinka HYY150 näkyy ja kuuluu ympäri kaupunkia ja jokaiselle opiskelijalle! Ilmoita järjestösi mukaan osoitteessa: https://www.lyyti.in/HYY150XOrganisations. Kaikkien juhlien järjestäjien kesken arvotaan ilmainen käyttökerta kattosauna Sivistykselle keväälle 2019.

HYY150 X Järjestö -juhlien jälkeen ilta jatkuu tietysti säkenöivissä HYY150 Synttäribileissä The Circuksessa. Järjestöt voivat ostaa edullisempia lippupaketteja Synttäribileisiin 17.10. alkaen.


3. #HYYtymättömät-verenluovutuskampanja alkaa 1.10.2018!

HYY ja Konstruktio haastavat kaikki järjestöt verenluovutukseen 1.10.-30.11.2018!

Määrällisesti ja jäsenmäärään suhteutettuna eniten luovuttaneet järjestöt voittavat HYYn Sivistys-saunatilan käyttöönsä!

Osallistuminen on helppoa!
1. Perusta järjestöllesi ryhmä www.veripalvelu.fi/ryhmat tai päivitä jo olemassa olevan ryhmän tiedot sanomatalo.verenluovutus@veripalvelu.fi

2. Varaa aika ryhmälle verenluovutukseen sanomatalo.verenluovutus@veripalvelu.fi ja tee Sovinko luovuttajaksi –testi (www.sovinkoluovuttajaksi.fi)

3. Kerro luovutuspaikalla järjestösi nimi. Saat haalarimerkin ja lisäät käyntisi oman järjestösi käynteihin.

Lisätietoja voit kysyä Johanna Sarkamalta (Konstruktio ry) johanna.sarkama@helsinki.fi

4. Tapahtumaturvallisuuskoulutus 8.10. Wilhelmsson-salissa

"Miten toimia jos järjestösi tapahtumassa osallistuja ilmoittaa häirintätilanteesta, joku käyttäytyy aggressiivisesti tai hallituslainen saa paniikkikohtauksen? Mikä on tapahtumaturvallisuushenkilö ja miten tällaisen nimittäminen voi parantaa tapahtumien turvallisuutta?

HYY järjestää koulutuksen tapahtumaturvallisuushenkilönä toimimisesta piirissään toimiville järjestöille. Koulutukseen voi osallistua vaikka järjestö ei olisi tähän mennessä nimittänyt tapahtumiinsa erillisiä turvallisuushenkilöitä. Koulutuksessa käydään läpi yleisimpiä ongelma- ja vaaratilanteita ja opetellaan toimimaan hätätilanteen sattuessa. Koulutuksessa käydään myös läpi HYYn tapahtumissa noudatettavat turvallisuusperiaatteet, joista järjestöt voivat ottaa mallia omaan toimintaansa.

Koulutukseen voi osallistua kuka tahansa järjestön hallituksesta, mutta erityisesti suosittelemme koulutusta turvallisuushenkilönä toimiville, yhdenvertaisuusvastaaville sekä puheenjohtajistolle. Ilmoittautuminen: https://www.lyyti.fi/reg/hyyturvallisuus

MITÄ: Tapahtumaturvallisuuskoulutus järjestöjen turvallisuushenkilöille
MILLOIN: 24.4., klo 17
MISSÄ: Wilhemsson-sali, Uusi ylioppilastalo (Mannerheimintie 5 A, 5. krs)
KYSYMYKSET: Julius Uusinarkaus / julius.uusinarkaus@hyy.fi / +358(0)50 325 8041

Tapahtumatila ei valitettavasti ole esteetön. Mikäli tarvitset apua paikalle pääsyssä, ole yhteydessä järjestäjiin.

https://www.facebook.com/events/526067187837770/

5. Koe kampus! –hakijatapahtuma 25.10.2018 Helsingin yliopiston kampuksilla!

Helsingin yliopiston aine-, tiedekunta- ja harrastejärjestöt vaikuttavat ratkaisevasti siihen, millainen elämys tai kokemus opiskeluaika monelle opiskelijalle Helsingin yliopistossa on.

Tahtoisiko järjestösi tulla kertomaan toiminnastanne Koe kampus! -tapahtumaan Helsingin yliopistosta kiinnostuneille lukiolaisille torstaina 25.10.2018?

Tapahtuma järjestetään samanaikaisesti Keskustakampuksen (Tiedekulma/Porthania sekä Siltavuorenpenger), Kumpulan ja Viikin kampuksilla. Se, minkä kampuksen ohjelmassa olet mukana, määräytyy edustamasi ainejärjestön tiedekunnan ja/tai toimintapaikan mukaan.

- Keskustakampuksen Tiedekulma/Porthania: humanistinen, lääketieteellinen, oikeustieteellinen, teologinen, valtiotieteellinen
- Keskustakampuksen Siltavuorenpenger: kasvatustiede
- Kumpula: matemaattis-luonnontieteellinen
- Viikki: bio- ja ympäristötieteellinen, eläinlääketiede, farmasia, maatalous-metsätieteellinen

Ilmoittaudu mukaan toteuttamaan Koe kampus! -ohjelmaa täyttämällä e-lomake: https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/90228/lomake.html
Alustavasta ohjelmasta voi lukea lisää täällä: https://www.koekampus.fi/helsingin-yliopisto/tietoa-hyn-ohjelman-2018-to...

Lisätietoja: anne.hopia@helsinki.fi6. Haalarimerkit Promlerista loppuvuoden -15% alennuksella HYYn järjestöille

HYY on sopinut Promler.fi:n kanssa erikoisalennuksen kaikille HYY:n järjestöille haalarimerkkien tilauksissa!

Saamme koko 2018 vuoden haalarimerkit alennettuun hintaan (-15%), kun muistamme mainita alennuskodin: HYYHUSML18 tarjouspyynnön ja tilauksen yhteydessä.

Alennuskoodi on tarkoitettu vain HYY:n järjestöille.

Alennuskoodi koskee uusia tilauksia normaalilla toimitusajalla.

Ohessa linkki yhteistyökumppanimme sivuille: http://www.promler.fi/

Facebook: www.facebook.com/promler

Instagram: @promlerfi


7. MobilePay tarjoaa helpon MyShop -maksujärjestelmän opiskelijajärjestöille ilmaiseksi käyttöön!

MobilePay MyShop on helppo tapa vastaanottaa maksuja ja se tarjoaa keinon käteisen käytöstä syntyvien kulujen sekä vaivan minimoinnille. Ratkaisu tekee maksamisesta helpompaa ja edullisempaa, sillä maksujen vastaanottoon ei tarvita muuta kuin palveluun rekisteröityminen ja älypuhelin tai tabletti! 

MyShop toimii erinomaisesti esimerkiksi tapahtumalippujen tai haalarimerkkien myymisessä, osallistumismaksuja kerättäessä tai vaikka kahvikolehdissa - käyttötapoja on rajattomasti!

MyShop toimii kuluttajalle kuten normaali MobilePay-maksaminen. MobilePay on maksuton kaikkien pankkien asiakkaille ja sen on ladannut jo yli 800 000 suomalaista.

Lue lisää: https://www.frank.fi/myshop-jarjestoille/

1. Hae kalustetukea! 

2. Tapahtumaturvallisuuskoulutus 8.10. Wilhelmsson-salissa

3. Yhdenvertaisuustoimijoiden tapaaminen 18.9. klo 17:30

4. Fuksiseikkailun rastinpitäjien pakollinen rasti-info 11.9.

5. Fuksiseikkailun jatkojen lipunmyynti aukeaa 7.9.!

6. Tule Fuksiseikkailun vapaaehtoiseksi!

7. Järjestö - haluatko saada HYYn Instagramin käyttöön?

1. Hae kalustetukea!

HYY tukee järjestötilojen sisustamiseksi tehtäviä kalustehankintoja. Tuki on tarkoitettu pääsääntöisesti HYYn tiloissa toimivien järjestöjen kalustehankintoihin ja määräraha kohdistetaan lähinnä pöytien, tuolien, lukollisten kaappien ja muiden sisustustarvikkeiden hankintaan. Toiveena on, että kalusteet lisäisivät järjestötilojen viihtyisyyttä ja järjestöjen halua pitää tiloistaan entistäkin parempaa huolta.


Kalustetuki on vapaasti haettavissa järjestösihteeriltä ympäri vuoden. Hankesuunnitelman sisältävät hakemukset voi lähettää sähköpostitse osoitteella jarjestosihteeri(at)hyy.fi tai postitse osoitteeseen Helsingin yliopiston ylioppilaskunta, PL 1099, 00101 HELSINKI.

2. Tapahtumaturvallisuuskoulutus 8.10. Wilhelmsson-salissa


"Miten toimia jos järjestösi tapahtumassa osallistuja ilmoittaa häirintätilanteesta, joku käyttäytyy aggressiivisesti tai hallituslainen saa paniikkikohtauksen? Mikä on tapahtumaturvallisuushenkilö ja miten tällaisen nimittäminen voi parantaa tapahtumien turvallisuutta?

HYY järjestää koulutuksen tapahtumaturvallisuushenkilönä toimimisesta piirissään toimiville järjestöille. Koulutukseen voi osallistua vaikka järjestö ei olisi tähän mennessä nimittänyt tapahtumiinsa erillisiä turvallisuushenkilöitä. Koulutuksessa käydään läpi yleisimpiä ongelma- ja vaaratilanteita ja opetellaan toimimaan hätätilanteen sattuessa. Koulutuksessa käydään myös läpi HYYn tapahtumissa noudatettavat turvallisuusperiaatteet, joista järjestöt voivat ottaa mallia omaan toimintaansa.

Koulutukseen voi osallistua kuka tahansa järjestön hallituksesta, mutta erityisesti suosittelemme koulutusta turvallisuushenkilönä toimiville, yhdenvertaisuusvastaaville sekä puheenjohtajistolle. Ilmoittautuminen: https://www.lyyti.fi/reg/hyyturvallisuus

MITÄ: Tapahtumaturvallisuuskoulutus järjestöjen turvallisuushenkilöille
MILLOIN: 24.4., klo 17
MISSÄ: Wilhemsson-sali, Uusi ylioppilastalo (Mannerheimintie 5 A, 5. krs)
KYSYMYKSET: Julius Uusinarkaus / julius.uusinarkaus@hyy.fi / +358(0)50 325 8041Tapahtumatila ei valitettavasti ole esteetön. Mikäli tarvitset apua paikalle pääsyssä, ole yhteydessä järjestäjiin.

https://www.facebook.com/events/526067187837770/


3.Yhdenvertaisuustoimijoiden tapaaminen 18.9. klo 17:30Tervetuloa toiseen järjestöjen yhdenvertaisuustoimijoiden tapaamiseen 18.9. klo 17:30 kokoushuone Topeliukseen HYYn keskustoimistolle Uudelle ylioppilastalolle! Tapaaminen on suunnattu järjestöjen yhdenvertaisuusvastaaville ja kaikille muille yhdenvertaisuudesta kiinnostuneille opintovastaavasta puheenjohtajaan!

Miten syksy on lähtenyt käyntiin? Miten fuksit ovat päässeet joukkoon mukaan? Onko jotain, mitä haluaisit järjestösi toiminnassa vielä kehittää? Onko jotain, mihin kaipaisit ylioppilaskunnan tukea? Tapaamisessa on tarkoitus keskustella näistä kysymyksistä ja kaikesta siitä, mistä juuri te haluatte keskustella.

Tapaamisen aikana esittellään lyhyesti myös HYYn keväällä käyttöönotetut tapahtumaperiaatteet ja tapahtumaturvallisuuskäsikirja.

Ilmoittauduthan 17.9. mennessä oheisen linkin kautta: https://goo.gl/forms/Vo3HPGL2oxyCHwZ73

Tapaaminen on pääosin suomeksi, mutta myös englanniksi ja ruotsiksi voi osallistua.


MITÄ: Yhdenvertaisuustoimijoiden tapaaminen II
MILLOIN: 18.9., klo 17:30
MISSÄ: Topelius, HYYn keskustoimisto, Uusi ylioppilastalo, Mannerheimintie 5 A, 2.krs
ILMOITTAUTUMINEN: https://goo.gl/forms/Vo3HPGL2oxyCHwZ73

Topeliukseen on esteetön kulku Mannerheimintie 5 B kautta. WC-tiloihin on kolme porrasta ja sieltä puuttuu erillinen inva-WC. Lisää tietoja voit kysyä Jane Kärnältä (050 543 9615, jane.karna@hyy.fi) ja Laura Wathénilta (0504091383, laura.wathen@hyy.fi).

https://www.facebook.com/events/266522427320895/


4. Fuksiseikkailun rastinpitäjien pakollinen rasti-info 11.9.

HYY järjestää kaikille rastinpitäjille pakollisen info-tilaisuuden 11.9 Wilhelmsson-salissa Uudella Ylioppilastalolla klo 18. Rasti-infossa kerrotaan Fuksiseikkailun mobiilisovelluksesta, pistelaskurista ja turvallisuusasioista. Rasti-info on myös erinomainen paikka esittää muita mieleen tulevia kysymyksiä tapahtumasta. Rasti-infoon ilmoittaudutaan oheisella lomakkeella: https://www.lyyti.in/Fuksiseikkailun_2018_rastinpitajien_infoilta_Vol_II...

Mikäli rastiltanne ei pääse ketään osallistumaan infoon, ottakaa yhteyttä Aleksanteri Gustafssoniin (aleksanteri.gustafsson@hyy.fi).


5. Fuksiseikkailun jatkojen lipunmyynti aukeaa 7.9.!

Fuksiseikkailun upeiden jatkojen lipunmyynti aukeaa perjantaina 7.9 klo 12! Jatkot ovat menneet vuodesta toiseen täyteen, joten kannattaa olla heti perjantaina hankkimassa oma lippusi! Lippuja Fuksiseikkailun jatkoille saavat ostaa vain Fuksiseikkailuun osallistuvat kilpailijat tai rastinpitäjät. Lippuja ostettaessa on ilmoitettava joukkueen tai rastia pitävän järjestön nimi. Jokainen osallistuja voi ostaa vain yhden jatkolipun. Luvassa on ehdottomasti yhdet syksyn isoimmista ja parhaimmista bileistä! bit.ly/fsjatkot2018

6. Tule Fuksiseikkailun vapaaehtoiseksi!


 Eikö järjestösi osallistu tänä vuonna tai onko rastinpitäminen jo koettu? Haemme taitavia ja tarmokkaita vapaaehtoisia mukaan toteuttamaan fuksisyksyn tärkeintä suurtapahtumaa. Lähde mukaan toivottamaan uudet opiskelijat tervetulleeksi ja näyttämään, mitä kaikkea mahtavaa opiskelijaelämä voi tarjota.


Jotta Fuksiseikkailu on osallistujilleen mahdollisimman onnistunut, haemme vapaaehtoisia auttamaan lähtöpisteellä, rastioppaiksi rastialueille sekä mahdollistamaan huikaisevat jatkot Circuksessa.
Vapaaehtoiset pääsevät ilmaiseksi Fuksiseikkailun jatkoille ja heille on luvassa talkooruokailu sekä erityinen Fuksiseikkailu crew -haalarimerkki. Halukkaat saavat myös talkootodistukset.

Hae nyt! https://www.lyyti.fi/reg/vapaaehtoiseksifuksiseikkailuun


7. Järjestö - haluatko saada HYYn Instagramin käyttöön?


HYY <3 Järjestöt. Koska ylioppilaskunta on yhtä kuin sen mahtavat järjestöt ja haluamme esitellä monipuolista toimintaanne, luovutamme HYYn Instagram-tilin valittujen järjestöjen käyttöön. Pituudeltaan takeover voi olla päivän tai pari, aivan korkeintaan viikon. Takeoverit painottuvat intastoriesiin, mutta myös muutamia kuvia feediin on mahdollisuus laittaa! Tilillä on yli 3000 seuraajaa, joten tässä on loistava tilaisuus tavoittaa uusia ihmisiä!
Annamme halukkaille järjestöille hyvin vapaat kädet, eli mahdollisuuksia on vaikka mihin. Tykkäämme visuaalisuudesta, näyttävyydestä ja hyvästä meiningistä.

Onko juuri teillä jokin mahtava tapahtumakonsepti? Teettekö mielettömän upeaa perustoimintaa tai onko juuri teidän kampuksellanne huikeita opiskelutiloja? Entä onko teillä jotain muuta mitä haluaisitte esitellä muille opiskelijoille?
Kiinnostuitteko? Ottakaa yhteyttä järjestöviestinnästä vastaavaan hallituksen jäseneen Jane Kärnään (jane.karna@hyy.fi) ja saatatte saada mahdollisuuden vallata HYYn story!