Virheviesti

Notice: Only variables should be passed by reference funktiossa hyy_utils_i18n_translate_path() (rivi 203 tiedostossa /biz/1/hyy/git/drupal/modules/hyy_utils/hyy_utils.module).×

Ylioppilaskunta myöntää piirissään toimiville järjestöille vuosittain toiminta-avustusta, joka on tarkoitettu järjestön normaalin toiminnan tukemiseen. Toiminta-avustuksen tarkoitus ei ole kattaa kaikkia järjestön toiminnasta aiheutuvia kuluja, vaan järjestöltä odotetaan myös omaa aktiivisuutta toimintansa rahoituksessa, esimerkiksi jäsenmaksun muodossa. Avustuksen myöntäminen perustuu ensisijaisesti järjestön toimintaan, jota arvioidaan hakemuksen mukana toimitettujen liitteiden pohjalta. Toiminnan lisäksi otetaan huomioon järjestön jäsenpohja, taloudenhoidon suunnitelmallisuus ja tuen tarve. Ylioppilaskunnan talousjohtokunta hyväksyy vuosittain toiminta-avustuksen myöntämisen ja käytön ehdot.

Toiminta-avustusta haetaan sähköisen hakulomakkeen (TAHLO = toiminta-avustuksen hakulomake) kautta osoitteessa tahlo.hyy.fi. Mikäli salasana ja/tai käyttäjätunnus ovat päässeet hukkumaan, ota yhteyttä järjestöasiantuntijaan. Toiminta-avustuksen viimeinen hakupäivä on 28.2.

Hakemukseen tarvittavat liitteet ovat
-Talousarvio 2018
-Toimintasuunnitelma 2018
-Tuloslaskelma 2017
-Tase 2017
-Tilin- tai toiminnantarkastuskertomus 2017
-Toimintakertomus 2017
-Tapahtumakalenteri 2017

Myös muita järjestön toimintaa koskevia liitteitä on mahdollista jättää hakemuksen tueksi, kuten esimerkiksi ympäristösuunnitelma tai yhdenvertaisuussuunnitelma.

Lisätietoja:

http://wiki.hyy.fi/index.php/Toiminta-avustus

HYYn hallituksen talousjohtokunnan puheenjohtaja Sara Järvinen [ a ] hyy.fi, 050 595 0324
HYYn hallituksen järjestövastaava Jane Kärnä [ a ] hyy.fi, 050 543 9615
Asiantuntija (järjestöt) Emi Maeda, emi.maeda [ a ] hyy.fi, 050 537 3798

Hei!

Lämpimästi tervetuloa HYYn puheenjohtajaseminaariin maanantaina 29. tammikuuta! Seminaari kerää yhteen HYYn piirissä toimivien järjestöjen puheenjohtajat ja tarjoaa vertaistukea, ideoita ja eväitä mahdollisimman hyvään puheenjohtajakauteen. Seminaariin ovat tervetulleita kaikki HYYn piirissä toimivien järjestöjen puheenjohtajat sekä kaikista järjestöistä myös toinen edustaja. Ilmoittautuminen on auki 24.1. klo 23.59 asti oheisen linkin kautta:


https://goo.gl/forms/gKozfxiOZoLwDsl12

Tilaisuus alkaa kello 17 yhteisellä osuudella Alina- ja Wilhelmsson-salissa (Uusi ylioppilastalo, 3. ja 5. kerros), jossa tarjolla on myös pientä purtavaa. Yhteisen osuuden jälkeen jokainen osanottaja osallistuu kahteen valitsemaansa työpajaan. Kumpikin työpaja kestää noin 50 minuuttia ja niiden välissä on pieni tauko. Työpajojen jälkeen on luvassa yhteinen lopetus ja ruokailu, jonka jälkeen siirrytään jatkoille, jossa on myös mahdollisuus saunoa. Tarkempi aikataulu ja tilat lähetetään osallistujille sähköpostitse ennen tapahtumaa.

Tilaisuus on pääosin suomenkielinen. Osa tapahtuman tiloista on esteellisiä, ilmoitathan tarpeestasi ilmottautumislomakkeessa.

Työpajat ja niiden lyhyet kuvaukset:

Työpaja 1, Puheenjohtajan ABC
Puheenjohtajana toimimisen perusteet vasta-alkajille. Mitä puheenjohtajan täytyy vähintään tietää? Mitä pitää tehdä heti alkuvuodesta? Mistä saa apua ja tukea?

Työpaja 2, Kokouskäytänteet
Ei enää sekaannuksia ja turhautumista menettelytavoista! Tässä pajassa hiot kokoustamistaidoistasi niin timanttiset, että puheenjohtamisesi tuottaa sekä teknisesti oikein tehtyjä päätöksiä että tyytyväisiä hallituksen jäseniä.

Työpaja 3,  Dokumentit järjestön voimavaraksi!
Tekeekö järjestösi dokumentteja vain HYYtä varten? Ei enää! Tässä työpajassa valjastamme dokumentit toiminnan tueksi ja hyödyksi.

Työpaja 4, Toimijoiden jaksaminen
Vinkkejä ja pohdintaa, kuinka koko tiimi jaksaa 365 päivää.

Työpaja 5, Toimijoiden ryhmäyttäminen ja motivointi
Järjestötoiminnassa ryhmäytyminen ja motivointi ovat asioita, jotka pitkälti määrittävät sitä, millainen hallituksen vuodesta muodostuu. Tässä työpajassa harjoitellaan ja ideoidaan keinoja, jolla hallituksesta saa muodostettua toimivan ryhmän ja heidät saa pidettyä motivoituneena työskentelyyn läpi koko vuoden.

Työpaja 6, Kohti uutta - johtaminen toiminnan muutoksessa
Haluatko viedä järjestösi toimintaa uuteen suuntaan? Miten johdat muutoksia järjestössäsi niin toiminnan kehittyessä kuin sen muuttuessa? Tässä työpajassa saat vinkkejä onnistuneeseen toiminnan muutokseen ja koulutusta johtamiseen muutosten keskellä.

Tervetuloa!

Tapahtuman järjestää HYYn Järjestövaliokunta. Lisätietoja tapahtumasta saa valiokunnan puheenjohtajalta Lauri Grünthalilta, lauri.grunthal@helsinki.fi, 0503277480.