Virheviesti

Notice: Only variables should be passed by reference funktiossa hyy_utils_i18n_translate_path() (rivi 203 tiedostossa /biz/1/hyy/git/drupal/modules/hyy_utils/hyy_utils.module).×


HYYn talousjohtokunta on 21.5 pidetyssä kokouksessa päättänyt, että vastedes vähintään yhden juhlien järjestysmiehen on oltava Alina-salin käyttökoulutuksen käynyt. Tiedot tarkistetaan avainten haun yhteydessä. Lisäksi kevään aikana on Alina-salin käytössä havaittu puutteita ja epäselvyyksiä.

Näiden johdosta HYYn järjestövaliokunta järjestää lisäkoulutuksia ennen lukuvuoden virallista aloitusta. Jokaisen järjestön, joka haluaa syksyllä käyttää Alina-salia, tulee osallistua koulutukseen huolimatta siitä kävikö koulutusta keväällä 2015. Koulutuksessa käydään läpi Alina-salin tiloja ja varustusta, mutta keskitytään myös turvallisuuteen liittyviin asioihin.

Koulutuspäivät ovat 17.8,18.8, 24.8, 25.8, 26.8 ja 3.9. Koulutukset alkavat aina kello 17.00 ja paikkana toimii Alina-sali (Mannerheimintie 5 A, 3. kerros). Koulutus kestää noin tunnin.

Koulutukseen ilmoittaudutaan e-lomakkeen kautta.

https://docs.google.com/forms/d/1X88l-VDgrqkFh_QDLE-vsm1RPOQ6K2FsATAkuaO...


Osallistujia saa ja kannattaakin olla useampi kuin yksi per järjestö.


Uudet Alina-salin käyttöehdot astuvat voimaan 1.9.2015 alkaen ja ne löytyvät täältä:
http://hyy.helsinki.fi/sites/default/files/AlinaFI.pdf. Viesti käyttöehtojen muuttumisesta on lähtenyt järjestöille 5.6.2015.

Lisätietoja koulutuksista antaa järjestövaliokunnan puheenjohtaja Tero Juutilainen, tero.juutilainen(a)helsinki.fi