Virheviesti

Notice: Only variables should be passed by reference funktiossa hyy_utils_i18n_translate_path() (rivi 203 tiedostossa /biz/1/hyy/git/drupal/modules/hyy_utils/hyy_utils.module).×

1 Hyvää syksyä, järjestöaktiivit!
2 Jätä jälkesi Alina-saliin, ryhdy pöytäkummiksi
3 Fuksiseikkailu 25.9.
4 Kutsu fuksikansleri vierailulle järjestöösi!
5 Puheenjohtajaseminaari II 11.11.
6 Opettajaksi Tee-se-itse-yliopistoon 6.9.?

 

 

Hyvää syksyä, järjestöaktiivit!

Syksyn kunniaksi Alina-salin lattia on lakattu kauniiksi ja saliin hankittu uusia, tukevampia pöytiä.

=============================================

Jätä jälkesi Alina-saliin, ryhdy pöytäkummiksi

Haluaisiko järjestösi oman kummipöydän Alina-saliin? Uuden pöytäerän kunniaksi halukkaille järjestöille tarjotaan mahdollisuus ottaa oma kummipöytä Alinan pöydistä. Pöytäkummina toimiva järjestö saa koristella kummipöytänsä pinnan esimerkiksi järjestönsä logolla. Kummipöytä maksaa 50€ ja niitä annetaan vain yksi järjestöä kohti. Pöydät annetaan nopeusjärjestyksessä.
Lisätiedot ja ilmoittautumiset:

Asiantuntija (järjestöt) Emi Maeda
emi.maeda@hyy.fi

=============================================


Fuksiseikkailu 25.9.

Syksyn suurin fuksitapahtuma on Fuksiseikkailu, jossa rastia pitää 40 eri järjestöä. Nyt mukaan tarvitaan vielä oikein paljon uusia opiskelijoita. Vaikka järjestönne ei olisi mukana pitämässä rastia voitte, silti ilmoittaa fuksinne mukaan. Pitäkää huolta, etteivät he jää mistään paitsi ainutlaatuisena fuksisyksynään! Lisätietoa ja ilmoittautumislomake löytyvät osoitteesta: http://hyy.helsinki.fi/fi/opiskelijalle/uudet-opiskelijat/fuksiseikkailu Ilmoitautumisen viimeinen päivä on 15.9.

=============================================

Kutsu fuksikansleri vierailulle järjestöösi!

Kutsu HYYn fuksikansleri vierailulle järjestöösi!
 
HYY on vastikään saanut historian ensimmäisen fuksikanslerinsa, joka toimii kaikki uudet opiskelijat yhdistävinä ylioppilaskunnan kasvoina. Fuksikansleri on vuonna 2014 toisen vuoden opiskelija Juuso Nieminen. Hän on mukana HYYn omissa fuksitapahtumissa, eli avajaiskarnevaaleilla 1.9. sekä Fuksiseikkailussa 25.9., ja pitää lisäksi yllä omaa Facebook-sivuaan https://www.facebook.com/fuksikansleri. Sinne hän päivittää kuulumisia ja kuvia opiskelijaelämään liittyvistä paikoista ja tapahtumista, joissa hän on käynyt vierailulla.
 
Tässä vaiheessa sinun järjestösi astuu kuvaan. Haluaisitteko, että fuksikansleri kertoo juuri teidän tapahtumastanne ja toiminnastanne Helsingin yliopiston uusille opiskelijoille? Onko teillä jokin tapahtuma, johon fuksikansleri sopisi erityisen hyvin joko vieraaksi tai peräti ohjelmanumeroksi?
 
Fuksikansleri toivoo pääsevänsä mahdollisimman monenlaisiin tilaisuuksiin mukaan, oli kyseessä sitten rento kahvittelu tai loistelias spektaakkeli, pieni harrasteryhmä tai suuri järjestö. Hänen tavoitteenaan on näyttää uusille opiskelijoille, mitä kaikkea opiskelijayhteisöstä löytyykään, eikä tätä voi tehdä esittelemättä järjestöjä!
 
Jos haluat kutsua fuksikanslerin tilaisuutenne, lähetä viestiä osoitteeseen fuksikansleri@hyy.fi. Kerro viestissäsi tapahtuman ajankohta, minkä tyyppinen tilaisuus on kyseessä ja mikä järjestö sen järjestää, sekä millaista osallistumista fuksikanslerilta toivoisit (pikaista moikkausta, puhetta, mitä muuta...).
 
Syksyä odottavin terveisin,
 
Juuso Nieminen, HYYn fuksikansleri
Matleena Kosonen, HYYn hallituksen jäsen

=============================================


Puheenjohtajaseminaari II 11.11.

HYYn järjestövaliokunta toivottaa kaikki HYYn piirissä toimivien järjestöjen puheenjohtajat tervetulleeksi PJ-semmaan 11.11.! Pj-semmassa vaihdetaan kokemuksia puheenjohtajana toimimisesta, jaetaan ideoita ja kuullaan ajankohtaisia asioita järjestökentältä.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen myöhemmin.

=============================================

 

Opettajaksi Tee-se-itse-yliopistoon 6.9.?

Löytyykö järjestöstäsi osaamista? Haluatteko järjestöllenne näkyvyyttä yliopiston Thinkfest-festareilla? Tulkaa opettamaan Tee-se-itse-yliopistoon!

Tee-se-itse-yliopisto on kaikille avoin tapahtuma, johon kuka tahansa voi ilmoittautua opettamaan mitä tahansa. Oppitunnin aihe voi olla esimerkiksi intohimoinen harrastus tai liittyä tieteeseen tai taiteeseen.
Tee-se-itse-yliopisto järjestetään lauantaina 6.9.2014 klo 10-16 Metsätalon tiloissa ja sisäpihalla (Unioninkatu 40).

Opettajaksi ovat tervetulleita kaikki! Ilmoittaudu 27.8. mennessä:
https://alumniverkosto.helsinki.fi/Portal/Public/Event/Apply.aspx?EventI...
Kaikkien oppituntien aiheet ja opettajat julkaistaan verkossa http://thinkfest.helsinki.fi/tsi ja Facebook-tapahtumassa https://www.facebook.com/events/1448178372127469/

Lisätietoja http://thinkfest.helsinki.fi/tsi